Vipp Vipp14 Pedaalemmer 8 L

By Vipp

Omschrijving

De Vipp14 Pedaalemmer 8 L is een ontwerp van Holger Nielsen. Het is een aanvulling op hetgeen waar het voor Vipp allemaal mee begon: de pedaalemmer die de Deense metaalsmid in 1939 ontwierp voor de haarsalon van zijn vrouw.

Deze Vipp14 Pedaalemmer is een kleinere variant op het originele ontwerp, dat later ietwat is gemoderniseerd. Door het formaat is deze pedaalemmer perfect voor (kleine) badkamers of bijvoorbeeld de kinderkamer. De prullenbak heeft een inhoud van 8 liter.

De pedaalemmer is gemaakt van gepoedercoat en roestvrijstaal. Aan de onderzijde heeft de emmer een rubberen ring, om de vloer te beschermen tegen krassen. De prullenbak is voorzien van een uitneembare emmer. De deksel heeft een luchtdichte sluiting en een dempermechanisme dat zorgt voor een soepele sluiting van de deksel.

U heeft keuze uit een witte of zwarte variant. Naast deze kleine pedaalemmer bestaat de Vipp prullenbakken serie uit nog een kleinere en drie grotere uitvoeringen. Ook deze zijn bij MisterDesign verkrijgbaar.

Vipp14 pedaalemmer 8 L


✓ Geschikt voor tal van ruimtes
✓ In twee kleuren verkrijgbaar
✓ Hoogwaardig materiaal
✓ Inhoud van 8 liter

Vragen over de Vipp14 Pedaalemmer 8 L?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp14 pedaalemmer 8 L.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Vipp
Garantie 10 jaar
Merk Vipp
Hoogte 37 cm.
Diameter 30 cm.

Vipp14 pedaalemmer 8 L

Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 285

Vipp14 pedaalemmer 8 L

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 285

Vipp14 Pedaalemmer 8 L

Beige

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 285

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit