Vipp Vipp675 Chimney Opbergkast

By Vipp

Omschrijving

De multifunctionele Vipp675 Chimney Opbergkast is een ontwerp van Vipp Studio. Een combinatie van diverse materialen geeft de opbergkast een unieke uitstraling. Bij het design is bewust gekozen voor een asymmetrisch effect. Hierdoor ontstaat een eigen stijl waarbij de materialen elkaar aanvullen.

De Vipp675 Chimney Opbergkast is een vrijstaande kast die als roomdivider en tv-meubel kan worden toegepast. De vier open ruimtes in de kast geven voldoende mogelijkheden om accessoires en objecten te tonen. Daarnaast biedt de kast twee afsluitbare ruimtes om juist dingen uit het zicht op te bergen. Dit maakt de opbergkast zeer functioneel. Een mooie toevoeging is de ingebouwde verlichting die subtiel tentoongestelde items en accessoires nog beter tot hun recht laten komen.

Het stijlvolle massief eiken frame heeft een lengte van 176,8 cm, een breedte van 38 cm en een hoogte van 68,1 cm. De ranke poten zijn uitgevoerd in metaal en zorgen voor een stevige basis. De afsluitbare kastfronten uit geanodiseerd aluminium hebben een unieke vormgeving. Deze unieke vormgeving wordt extra geaccentueerd door de groeven in de openslaande deuren. Voor een extra elegant accent is de kast voorzien van een presentatieblad in verzonken marmer. Stijl dit blad af met al uw favoriete accesoires, decoratie en boeken.


Vipp675 Chimney Opbergkast


✓ Stijlvol design
✓ Multifunctioneel
✓ Unieke vormgeving
✓ Diverse opbergmogelijkheden

Vragen over de Vipp675 Chimney Opbergkast?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp675 Chimney Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Vipp
Garantie 2 jaar
Merk Vipp
Diepte / Lengte 176,8 cm.
Breedte 38 cm.
Hoogte 68,1 cm.

Vipp 675 Chimney Opbergkast

Eiken

Levertijd: Vandaag besteld, begin november in huis

Normale prijs: € 3.095

Special Price € 2.785,50

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit