Vipp Vipp711 Outdoor Stoel

By Morten Bo Jensen

Omschrijving

De Vipp711 Outdoor Stoel is een ontwerp van Morten Bo Jensen en is onderdeel van de Outdoor collectie. Jensen staat aan de basis van veel Vipp producten sinds zijn aantreden in 2006. Om buiten ook te kunnen genieten van een comfortabele praktische stoel, is de Vipp711 Outdoor Stoel door Jensen uitgebracht.

De Vipp711 Outdoor Stoel nodigt uit om buiten te gaan loungen en te genieten van warme zomerse dagen. De comfortabele zithoogte is geschikt om gezellig te dineren en daarna natuurlijk lang te gaan natafelen! Het diverse materiaalgebruik geeft de stoel een tijdloze uitstraling. Dit is terug te zien in het solide aluminium frame waarop de slanke armleuningen zijn bevestigd met een afwerking in rotan. Hierbij geeft de gewatteerde rugleuning extra zitcomfort en ondersteuning. De hoge kwalitatieve afwerking maakt de stoel uiterst duurzaam. Bovendien is het frame met poedercoating voorzien van een speciale buitencoating. Hierdoor is de stoel bestand tegen diverse weersinvloeden. Deze Vipp711 Outdoor Stoel is de perfecte match om te combineren met een bijpassende Vipp Outdoor Tafel. De Vipp711 Outdoor Stoel heeft een diepte van 53 centimeter, een breedte van 54.5 centimeter en een hoogte van 76 centimeter.


Vipp711 Outdoor Stoel


✓ Duurzaam design
✓ Behoort tot de Vipp collectie
✓ Tijdloze vormgeving
✓ Hoog zitcomfort

Vragen over de Vipp711 Outdoor Stoel van Vipp?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp711 Outdoor Stoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Morten Bo Jensen
Garantie 2 jaar
Merk Vipp
Diepte / Lengte 53 cm.
Breedte 54.5 cm.
Hoogte 76 cm.

Vipp711 Outdoor Stoel

Aluminium

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 595

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit