Vipp Vipp713 Outdoor Loungestoel

By Morten Bo Jensen

Omschrijving

De Vipp713 Outdoor Loungestoel is een tijdloos ontwerp van Morten Bo Jensen en is onderdeel van de Outdoor collectie. Op mooie dagen is het relaxen in de tuin of op het terras een fijne manier om te kunnen ontspannen. Het uitnodigende ontwerp met fraaie details maakt de Vipp713 Outdoor Loungestoel perfect om lekker weg te dromen.

De vormgeving van de Vipp713 Outdoor Loungestoel is afgeleid van de Vipp456 Loungestoel. Het fraaie ontwerp is nu dan ook beschikbaar voor buiten. Het gelijkvormige aluminium frame heeft twee aparte afneembare kussens, die eenvoudig los kunnen worden gehaald om uit te kunnen wassen. De fraaie details op de armleuningen geven deze stoel een echte loungesfeer. Tijdens warme zomeravonden is het perfect loungen op de Outdoor Loungestoel. De kussens zijn erg comfortabel en praktisch in gebruik. Bij een plotselinge stortbui kunnen de kussens eenvoudig worden losgemaakt om deze even binnen op te bergen. Het materiaal van de kussens is bestand tegen deze afwisselende weersinvloeden.

De Vipp Outdoor Loungestoel heeft een diepte van 66 centimeter, een breedte van 69 centimeter en een hoogte van 75 centimeter. De zithoogte van 37 centimeter is laag waardoor het optimaal is om te relaxen. Het aluminium frame met poedercoating is voorzien van een speciale buitencoating. Heeft u nog vragen over de nieuwe Vipp Outdoor Loungestoel? Neem dan even contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder!


Vipp713 Outdoor Loungestoel


✓ Tijdloze vormgeving
✓ Duurzaam design
✓ Behoort tot de Outdoor collectie
✓ Comfortabele kussens

Vragen over de 713 Outdoor Loungestoel van Vipp?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp713 Outdoor Loungestoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Morten Bo Jensen
Garantie 2 jaar
Merk Vipp
Diepte / Lengte 66 cm.
Breedte 69 cm.
Hoogte 75 cm.

Vipp 713 Outdoor Loungestoel

Aluminium

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 2.145

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit