Vipp Vipp714 Open-Air Outdoor Salontafel

By Morten Bo Jensen

Omschrijving

De Vipp714 Open-Air Outdoor Salontafel is een elegant ontwerp van Morten Bo Jensen en behoort tot de Outdoor collectie. De huidige Vipp meubels voor binnen vormden de inspiratie voor de Outdoor collectie. De vormgeving van de Vipp714 Outdoor Salontafel is dan ook afgeleid van de Vipp423 Salontafel. Dit is terug te zien in de vormentaal van het frame en het materiaalgebruik van keramiek en aluminium.

De verfijnde vormgeving geeft deze salontafel een eigen uitstraling die met veel stijlen te combineren is. Op kleine balkons en terrassen komt het compacte design zeker van pas. Combineer deze kleine variant met de grotere Vipp716 Outdoor Salontafel om een opstelling van salontafels te creëren. Het onderlinge verschil in materiaalgebruik tussen deze twee modellen vult elkaar goed aan. De koele uitstraling van het keramische tafelblad kan aangevuld worden met het warmere teakhout blad van de Vipp716 Outdoor Salontafel.

Het 3-potig aluminium frame is voorzien van een 12 millimeter dik keramiek rond tafelblad met een diameter van 60 centimeter De ronde tafel heeft een speelse uitstraling en geeft u de mogelijkheid om al uw drankjes erop te plaatsen. Het frame is voorzien van een poedercoating met een speciale buitencoating. Hierdoor is de salontafel bestand tegen diverse weersinvloeden en duurzaam in gebruik. De hoogte van de bijzettafel is 36 centimeter. De Vipp714 Outdoor Salontafel is de perfecte toevoeging voor uw persoonlijke loungegedeelte.


Vipp714 Open-Air Outdoor Salontafel


✓ Behoort tot de Vipp Outdoor collectie
✓ Geschikt voor kleine terrassen en balkons
✓ Verfijnde vormgeving
✓ Handig en praktisch in gebruik

Vragen over de 714 Open-Air Outdoor Salontafel van Vipp?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp714 Open-Air Outdoor Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Morten Bo Jensen
Garantie 2 jaar
Merk Vipp
Hoogte 36 cm.
Diameter 60 cm.

Vipp 714 Outdoor Salontafel

Keramiek

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 815

Special Price € 733,50

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit