Pastoe Vision Kastensysteem

By Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

Omschrijving

Het Pastoe Vision Kastensysteem is een ontwerp van Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Vision is misschien wel een van de meest uitgebreide series van Pastoe. Met meer dan 100 componenten zijn de mogelijkheden oneindig. De serie deelt zich op in gesloten rompen (Vision), open rompen (Boxes) en rompen met een doorlopend blad (Elements). Vision is ontworpen vanuit de filosofie om een kast onderdeel te laten zijn van de architectuur, vandaar dat deze eerst alleen ontwikkeld werden voor aan de wand. Sinds het originele ontwerp in 1985 is er veel veranderd en inmiddels is het ook mogelijk om enkele componenten op een onderstel van plinten of metaal te plaatsen. Kenmerkend aan het design van de Vision rompen zijn de afgeschuinde voorzijdes, waar een deurtje of lade prachtig in valt.

Vision bestaat uit verschillende soorten rompen, planken, deuren, lades en kleppen, welke vrijstaand, gestapeld of gekoppeld kunnen worden toegepast. Welk onderdeel welke kleur krijgt, bepaalt u zelf. Neem een kijkje in het PDF bestand ‘Pastoe Kleuren’ voor een overzicht van alle lakken en fineren. Om uw tv-meubel te verfraaien is er ook een mediafront en wandpaneel voor uw flatscreen verkrijgbaar. We kunnen ons voorstellen dat de keuze overweldigend is. Om de keuze iets te vereenvoudigen heeft Pastoe de Vison & Boxes Joost Selection samengesteld, welke direct te bestellen is. Natuurlijk kunt u ook eens langskomen in onze winkel om samen met onze verkoopspecialisten uw droommeubel samenstellen.

Pastoe Vision Kastensysteem


✓ Aan de wand of met onderstel
✓ In lak of te bekleden of met fineer
✓ Bestaande uit verschillende componenten
✓ Creëer volgens eigen visie
✓ Designer: Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

De genoemde prijs is een vanafprijs. Deze prijs geldt voor de B201 combinatie met de volgende afmetingen: b. 87 x h. 36 x d. 36 cm.

Vragen over het Vision Kastensysteem van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Vision Kastensysteem.

 Gratis levering en montage aan de wand
 Alle Pastoe wandkasten worden door Pastoe gratis geleverd en aan de wand  gemonteerd!

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Productnr. VISION-PASTOE
Materiaal Hout
Designer Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Bijlagen Pastoe Kleuren

Vision
Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.200

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit