Vitra Abalon Salontafel

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De Vitra Abalon Salontafel is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec en is onderdeel van de Abalon serie. Deze serie ontleent zijn naam aan de schaal van een zeeslak, ook wel ‘Abalone’. Kenmerkend zijn de slanke, uiteenlopende poten die zorgen voor een hoge mate aan stabiliteit. Deze slanke poten lopen over in een robuuste pilaar die het dunne tafelblad van 25 millimeter draagt. Het vierpotige onderstel in combinatie met het ronde tafelblad zorgen voor een contrasterend effect. Verrijk de comfortabele Abalon Sofa met de functionele Abalon Salontafel zodat uw heerlijke kopje koffie ten alle tijden binnen handbereik is tijdens het lezen van de krant of het kijken van uw favoriete ochtendshow.

De Abalon Salontafel heeft een tafelblad van gepoedercoat staal in soft light en basic dark of van houtfineer in licht en donker eikenhout. Het onderstel is vervaardigd uit gepoedercoot staal en is verkrijgbaar in diepzwart en mint.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign speciaal voor u een aantal uitvoeringen geselecteerd met een tafelblad van houtfineer. Deze uitvoeringen zijn direct online verkrijgbaar. Interesse in een tafelblad van gepoedercoat staal? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in een van de winkels. Dan helpen we u graag.

Vitra Abalon Salontafel


✓ Onderdeel van de Abalon serie
✓ Geïnspireerd op de schaal van een zeeslak
✓ Kenmerkend: uiteenlopende poten
✓ Prachtig contrast tussen tafelblad en onderstel

Vragen over de Abalon Salontafel van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Abalon Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Hoogte 34 cm.
Diameter 90 cm.

Abalon Salontafel

Licht Eiken / Diepzwart

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.930

Abalon Salontafel

Licht Eiken / Mint

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.930

Abalon Salontafel

Donker Eiken / Mint

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.930

Abalon Salontafel

Donker Eiken / Diepzwart

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.930

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit