Vitra Eames

De iconische Eames-collectie van Vitra is een eerbetoon aan het Amerikaanse ontwerpersduo Charles en Ray Eames. Zij staan wereldwijd bekend om hun baanbrekende bijdrage aan de moderne designwereld. Vitra heeft als toonaangevend meubelbedrijf de erfenis van de Eames’ omarmd en heeft een uitgebreide collectie gecreëerd welke de innovativiteit van het echtpaar belichaamt. De collectie bestaat uit een breed scala aan meubelstukken en woonaccessoires die de tijdloze ontwerpesthetiek en de voortdurende relevantie van het werk van Charles en Ray Eames weerspiegelt. Hun ontwerpen worden vandaag de dag nog steeds bewonderd en geëerd door designliefhebbers en andere gerenommeerde ontwerpers over de hele wereld.

122 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

122 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Eames Stoelen

Eames stoelen staan bekend om hun ongeëvenaarde zitcomfort en zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Bovendien zijn de stoelen niet alleen een aanwinst in huiselijke sferen, maar ook in commerciële settingen. Eén van de meest iconische ontwerpen is de Eames Lounge Chair met bijpassende ottoman. Dit design staat symbool voor elegantie en loungecomfort. Met zijn kenmerkende, lederen bekleding en houten zitschaal is het ontwerp een tijdloze designklassieker die luxe en ergonomie combineert. Naast de Eames Lounge Chair omvat de collectie ook de welbekende Eames Plastic Chairs die bekendstaan om hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze stoelen zijn uitvoerbaar in uiteenlopende kleuren en onderstellen waardoor ze in ieder interieur hun weg weten te vinden.

Vitra Eames bij MisterDesign

De uitgebreide Eames collectie van Vitra is te verkrijgen bij MisterDesign. Bovendien zijn veel van de ontwerpen van Charles en Ray Eames te bewonderen in onze design winkels in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Hier staan onze interieurspecialisten zeven dagen in de weer voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.