Vitra Eames Fiberglass Chair DAR Zwart

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

De Vitra Eames Fiberglass Chair DAR Zwart is een ontwerp van Charles & Ray Eames. Iedereen kent de Eames Plastic Chairs van Vitra, maar wist u ook dat deze vroeger van glasvezel gemaakt werden? Wegens ecologische redenen werd er begin jaren ’90 gekozen voor polypropyleen, maar nu zijn ze weer in hun oude jasje van glasvezel gestoken. Het productieproces is daarbij wel wat aangepast, zodat het glasvezel milieuvriendelijker verwerkt kan worden. Anders dan de versie van polypropyleen – die nog steeds in productie blijft – zijn er in de kuip van glasvezel de welbekende glasvezelfstrepen te zien en kan iedere schaal afwijken in plaatselijke kleurverschillen of gaatjes in het oppervlak. Deze brengen samen de zo geliefde vintage look voort.

Deze stoel is verkrijgbaar in de kleuren parchment, elephant hide grey, sea foam green en raw umber. Het stalen onderstel heeft een zwarte poedercoating gekregen en is voorzien van zwarte viltglijders voor een harde ondergrond. De stoel is 62,5 centimeter breed, 60 centimeter diep en 83 centimeter hoog met een zithoogte van 43 centimeter.

Vitra Eames Fiberglass Chair DAR Zwart


✓ Naar origineel design uit 1950
✓ Verkrijgbaar in vier kleuren
✓ Vintage look
✓ Onderstel met zwarte poedercoating

Vragen over de Eames Fiberglass Chair DAR Zwart van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Eames Fiberglass Chair DAR Zwart.

 Vitra Eames Shell Chair: Gratis Fixed Seat!
 Bij aanschaf van een ongestoffeerde Vitra Eames Shell Chair ontvangt u tijdelijk  een gratis fixed seat in Checker of Hopsak stoffering. Neem contact met ons op  indien u gebruik wenst te maken van deze actie. Deze actie loopt t/m 31  januari 2022.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 60 cm.
Breedte 62,5 cm.
Hoogte 83 cm.
Opties Met arm
Zithoogte 43 cm.

DAR Zwart

Parchment

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 875

DAR Zwart

Elephant Hide Grey

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 875

DAR Zwart

Sea Foam Green

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 875

DAR Zwart

Raw Umber

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 875

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit