Vitra Eames Plastic Chair DAR Wit Onderstel

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

De Eames Plastic Chair DAR Wit is een ontwerp van het Amerikaanse ontwerpersduo Charles & Ray Eames en behoort tot de collectie van Vitra. De Eames Plastic Chairs zijn een innoverende herinterpretatie van de beroemde en fenomenale Fiberglass Chairs die al in 1948 het levenslicht zagen en in 1950 in productie gingen. Deze nieuwe ‘Plastic’ varianten worden sinds de jaren ’90 geproduceerd. In tegenstelling tot de traditionele Fiberglass stoelen zijn de Plastic Chairs vervaardigd uit door en door gekleurd polypropyleen, waardoor de kuip van de Eames Plastic Chairs wat flexibeler is en een heel diepe kleur heeft.

Door de eenvoudige en organische vorm is de Plastic Chair inmiddels het archetype geworden onder de stoelen met een vaste zitschaal en een variabel onderstel. Deze variant met arm en met ‘Eiffelonderstel’ in gepoedercoat wit is verkrijgbaar in 14 kleuren. Standaard wordt de stoel geleverd met witte viltglijders.

Alle modellen zijn op aanvraag leverbaar met een aan de zitschaal vastgeschroefd zitkussen of met volledige bekleding. De kleur van de bekleding is vrij te kiezen uit het Hopsak-kleurenpalet, dat tevens is uitgebreid met nieuwe stoffen die passen bij de nieuwe kleur schalen. Indien u interesse heeft in een gestoffeerde uitvoering kunt u langs komen in de winkel, waar we u graag verder helpen.

Vitra Eames Plastic Chair DAR Wit


✓ Tijdloze klassieker!
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Tal van mogelijkheden
✓ Door en door gekleurd polypropyleen

Vragen over de Eames Plastic Chair DAR Wit van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Eames Plastic Chair DAR Wit.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 59 cm.
Breedte 63 cm.
Hoogte 83 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 68 cm.
Zithoogte 43 cm.

DAR Wit

Cotton White

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 465

DAR Wit

Emerald Green

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 465

DAR Wit

Citron Yellow

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 465

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit