Vitra Eames Plastic Chair DSR Kleur

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

De Eames Plastic Chair DSR Kleur is een ontwerp van het Amerikaanse ontwerpersduo Charles & Ray Eames en behoort tot de collectie van Vitra. De Eames Plastic Chairs zijn een innoverende herinterpretatie van de beroemde en fenomenale Fiberglass Chairs die al in 1948 het levenslicht zagen en in 1950 in productie gingen. Deze nieuwe ‘Plastic’ varianten worden sinds de jaren ’90 geproduceerd. De Plastic Chairs zijn in tegenstelling tot de traditionele Fiberglass stoelen vervaardigd uit door en door gekleurd polypropyleen waardoor de Eames Plastic Chairs nog comfortabeler zijn en een heel diepe kleur hebben. Bovendien biedt de organisch gevormde zitschaal u een superieur zitcomfort.

Door de eenvoudige en organische vorm is de Plastic Chair inmiddels het archetype geworden onder de stoelen met een vaste zitschaal en een variabel onderstel. Deze Eames Plastic Chair zonder arm en met vierpootonderstel in een standaard kleur vier uitvoeringen. De stoel is verkrijgbaar met een zitschaal in pebble en een onderstel in Eames Sea Foam Green; een zitschaal in mustard met een onderstel in citron; een zitschaal in sea blue met een onderstel in sky blue en een zitschaal in forest met een onderstel in donkergroen. Standaard wordt de stoel geleverd met viltglijders.

Alle modellen zijn op aanvraag leverbaar met een aan de zitschaal vastgeschroefd zitkussen of met volledige bekleding. De kleur van de bekleding is vrij te kiezen uit het Hopsak-kleurenpalet. Indien u interesse heeft in een gestoffeerde uitvoering kunt u langs komen in de winkel, waar we u graag verder helpen.

Vitra Eames Plastic Chair DSR Kleur


✓ Tijdloze klassieker!
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Tal van mogelijkheden
✓ Door en door gekleurd polypropyleen
✓ Design: Charles & Ray Eames

Vragen over de Eames Plastic Chair DSR Kleur van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Eames Plastic Chair DSR Kleur.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Charles & Ray Eames
Jaartal 1950
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 55 cm.
Breedte 46,5 cm.
Hoogte 83 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 43 cm.

DSR Kleur

Pebble / Eames Sea Foam Green

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 330

DSR Kleur

Mustard / Citron

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 330

DSR Kleur

Sea Blue / Sky Blue

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 330

DSR Kleur

Forest / Donkergroen

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 330

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit