Vitra Follow Me Rolcontainer

By Antonio Citterio

Omschrijving

De Vitra Follow Me Rolcontainer is een ontwerp van Antonio Citterio, een Italiaanse ontwerper en architect. De toonaangevende designer werkt met veel designmerken samen, waaronder Vitra, waar hij sinds 1988 al heel wat collecties op zijn naam heeft staan. Niet alleen voor de Home Collection, maar vooral voor de Office Collection heeft hij al heel wat designs geproduceerd. Denk hierbij aan stijlvolle bureaustoelen en modulaire kantoortafelsystemen.

Ook deze Follow Me Rolcontainer is ideaal voor op kantoor en kunt u zelf samenstellen. Achter de jaloeziedeur kunt u legplanken plaatsen voor bijvoorbeeld ringmappen en diverse lades om losse spullen en papieren in op te bergen. Hij is makkelijk te verplaatsen door de speelse trekriem en wanneer u hem op de juiste plaats heeft gezet kunt u de wieltjes blokkeren.
De rolcontainer is verkrijgbaar in twee maten. Bij beide is de jaloeziedeur lichtzilver en de kleine versie is beschikbaar in de kleur soft light of transparant, en de grotere alleen in de kleur soft light.

Let op! De Follow Me Rolcontainer wordt zonder legplanken geleverd. Interesse in de legplanken? Neem dan contact op met een van onze interieurspecialisten. Zij helpen u graag verder.

Vitra Follow Me Rolcontainer


✓ Ideaal voor op kantoor
✓ Verkrijgbaar in 2 maten
✓ Simplistisch design
✓ Blokkeerbaar

Vragen over de Follow Me Rolcontainer van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Follow Me Rolcontainer.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Antonio Citterio
Jaartal 2002
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 42 cm.
Breedte 42 cm.
Hoogte 62/87,5 cm.

Follow Me Rolcontainer

h.62 cm. - Soft Light

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 702

Follow Me Rolcontainer

h.87,5 cm. - Soft Light

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 969

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit