Vitra Limited Edition L’Oiseau Vogel

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De Vitra Limited Edition L’Oiseau Vogel is een ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec. Deze Franse ontwerpers staan bekend om hun gebruik van natuurlijke materialen en patronen. Daar is deze prachtige vogel misschien wel het ultieme voorbeeld van. Oorspronkelijk werd de L’Oiseau Vogel alleen gemaakt van massief essenhout. Later heeft Vitra in samenwerking met de broers Bouroullec ook een keramische variant gemaakt, in vier verschillende kleuren. Nu brengt Vitra nóg een variant uit, namelijk een gesneden en gefreesd uit kurk. Dankzij de elegante vormen van de vogel is het een perfect accessoire om op een subtiele manier de natuur in huis te halen. De strakke lijnen doen denken aan het archetype vogel, waardoor het ontwerp niet kitscherig is en perfect past in een hedendaags interieur.

Deze uitvoering van de L’Oiseau Vogel is een Limited Edition, wat wil zeggen dat deze verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt en is daarmee een uniek collector’s item. Bent u ook benieuwd naar de keramische of houten uitvoering? Deze zijn ook verkrijgbaar bij MisterDesign en zijn onder aan de pagina te vinden.

Vitra Limited Edition L’Oiseau Vogel


✓ Limited Edition
✓ Natuurlijk en elegant accessoire
✓ Gemaakt van massieve kurk
✓ Design van Ronen en Erwas Bouroullec

Vragen over de Limited Edition L’Oiseau Vogel van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Limited Edition L’Oiseau Vogel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Kurk
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 6 cm.
Breedte 24,5 cm.
Hoogte 15 cm.

Limited Edition L’Oiseau Vogel

Kurk

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 189
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit