Vitra Resting Bear

By Front

Omschrijving

De Vitra Resting Bear is ontworpen door de Zweedse designstudio Front en is onderdeel van de accessoire-collectie Resting Animals. De Resting Animals zijn het resultaat van een onderzoek naar mensen en hun band met decoratieve voorwerpen in huis. Het ontwerpersduo vroeg willekeurige personen naar hun favoriete items die niet alleen mooi zijn, maar ook hartverwarmend. Voor de meesten bleken figuren van dieren hen een rustgevend, gemoedelijk gevoel te geven. "We zijn het verder gaan onderzoeken en studies wijzen uit dat wanneer mensen naar huisdieren of knuffels kijken, ze een positieve invloed op hun welzijn ervaren en dopamine en oxytocine aanmaken. Dit geeft een kalm gevoel", zegt designer Anna Lindgren van Front. “Er is zelfs een naam voor: het 'cuteness-effect'".

Dat effect heeft Front voor Vitra willen vangen in een collectie accessoires. Resting Bear is gestoffeerd met een gebreide stof en heeft een binnenkant van vormschuim. Hij kan worden gebruikt als voetenbank of rugleuning. Resting Bear brengt, net als zijn slapende kameraden Resting Cat en Resting Bird, een onverwacht rustmoment in het interieur: kenmerkend voor Scandinavisch design, dat vaak minimalistisch is maar met oog voor warmte en huiselijkheid.

Vitra Resting Bear


✓ Resting Bear, Cat of Bird
✓ Zweeds design: minimalistisch met oog voor huiselijke gemoedelijkheid
✓ In meerdere kleuren

Vragen over de Resting Bear van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Resting Bear.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Front
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 53
Breedte 91.8
Hoogte 33.8

Resting Bear

Mauve

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.095

Resting Bear

Blauw

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.095

Resting Bear

Blauw / Lila

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.095
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit