Vitra Stool-Tool Kruk

By Konstantin Grcic

Omschrijving

De Vitra Stool-Tool Kruk is een ontwerp van Konstantin Grcic. Bij deze Duitse ontwerper begint het ontwerpproces met een observatie. Toen hij in 2016 de Stool-Tool Kruk ontwierp, haalde hij daarvoor zijn inspiratie uit de kantooromgeving, waar hij constateerde dat er situaties zijn waarin er plek nodig is om een korte activiteit uit te voeren. Bijvoorbeeld voor een kort gesprek met een collega of een telefoontje dat gepleegd moet worden. Hier zag hij een kans en ontwierp de Stool-Tool om op deze behoefte in te spelen. Hij wilde dat het design zo min mogelijk plek in beslag zou nemen, maar zo veel mogelijk functies zou bieden. Het ontwerp kan gebruikt worden als kruk, als bijzettafel of als kleine werkplek. Hierdoor is hij ideaal voor verschillende ruimtes in kantoren, zoals vergaderruimtes, ontvangstruimtes of ongebruikte hoekjes.

Dit ontwerp is licht van gewicht en makkelijk stapelbaar. Hij is gemaakt van polypropyleen en door de handvatten moeiteloos te verplaatsen. Tijdens het productieproces zijn er speciale stoffen toegevoegd die de kruk beschermt tegen kleurvervaging door UV-licht. Daarentegen raadt Vitra aan om blootstelling aan zonlicht te beperken, om zo kleurverandering te voorkomen.

De multifunctionele Stool-Tool Kruk nodigt uit om verschillende zitposities aan te nemen en is door het eenvoudige design een vrolijke toevoeging in elke ruimte. U heeft de keuze uit de kleuren Light Grey, Industrial Green en Poppy Red.

Vitra Stool-Tool Kruk


✓ Multifunctioneel
✓ Drie verschillende kleuren
✓ Eenvoudig design
✓ Licht van gewicht en eenvoudig stapelbaar

Vragen over de Stool-Tool Kruk van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Stool-Tool Kruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Konstantin Grcic
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 72,5 cm.
Breedte 46 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken, Stapelbaar

Stool-Tool Kruk

Poppy Red

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 315

Stool-Tool Kruk

Lichtgrijs

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 315

Stool-Tool Kruk

Industrial Green

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 315
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit