Vitra Tabouret N° 307 Kruk

By Jean Prouvé

Omschrijving

De Vitra Tabouret N° 307 Kruk is een ontwerp van de Franse ontwerper Jean Prouvé. In het begin van 1950 ontwierp Prouvé lage zitmeubelen welke hij verschillende nummers gaf. Het originele ontwerp van de Tabouret N° 307 Kruk dateert dan ook uit de jaren vijftig. In 2022, bijna 70 jaar later, heeft Vitra de sierlijke kruk opnieuw uitgebracht in kleuren welke geïnspireerd zijn op het originele kleurenpalet van Prouvé. De Tabouret N° 307 Kruk is een esthetisch design dankzij een fascinerende houten zitting welke doet denken aan een tractorzadel. Het samenspel tussen de stijlvolle stalen poten en de massiefhouten zitting resulteert in een contrasterend effect.

De Tabouret N° 307 Kruk heeft een onderstel van gepoedercoat staal in de kleuren ecru en diepzwart. De zitting is vervaardigd uit massief geolied naturel of donker gebeitst eikenhout. De kruk heeft een diepte van 45,5 centimeter, een breedte van 45,5 centimeter en een hoogte van 44,5 centimeter.

Vitra Tabouret N° 307 Kruk


✓ Origineel ontwerp uit de jaren vijftig
✓ Geïnspireerd op het orignele kleurenpalet van Prouvé
✓Esthetisch ontwerp
✓ Zitting doet denken aan een tractorzadel

Vragen over Tabouret N° 307 Kruk van Vitra?Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Tabouret N° 307 Kruk.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jean Prouvé
Jaartal 1951
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 45,5 cm.
Breedte 45,5 cm.
Hoogte 44,5 cm.
Zithoogte 44,5 cm.

Tabouret N° 307 Kruk

Naturel Eiken

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 799

Tabouret N° 307 Kruk

Donker Eiken

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 799

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit