Vitra Vegetal Stoel

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De Vitra Vegetal Stoel is een ontwerp van de gebroeders Ronan & Erwan Bouroullec. De belangstelling voor organische vormen van Ronan en Erwan Bouroullec was al eerder te zien in 2004. In dat jaar werd de Algues gepresenteerd, eveneens een ontwerp behorende tot de collectie van Vitra. Met deze ervaring werkten de twee broers samen met Vitra vier jaar lang aan de ontwikkeling van Vegetal. Talrijke prototypen werden gemaakt en uiterste grenzen werden opgezocht, alles om hét perfecte resultaat te bereiken. Het streven was om een stoel te ontwerpen overeenkomstig aan een plant, maar wel net zo stevig, stabiel en comfortabel als men verwacht van een kwalitatief goede stoel. Zes kleuren die voor een kunststof stoel nogal ongewoon én uniek zijn, maar wel het basisidee van de natuurgetrouwe structuur uitermate goed tot zijn recht laten komen! De stoel is, zoals het hoort bij een natuurgetrouwe stoel, geschikt voor gebruik binnen én buiten en kan bovendien tot drie hoog worden gestapeld.

De Vegetal wordt geproduceerd volgens een zeer energiezuinig proces en bestaat uit 100% herbruikbaar polyamide. Een stoel die niet alleen één is met de natuur, maar er ook nog eens rekening mee houdt! Indien u de stoel binnen wenst te gebruiken kunnen wij viltglijders voor harde vloeren of glijders voor tapijt meesturen. Geef dit tijdens het bestelproces aan in het opmerkingenveld.

N.B.: Speciale additieven voorkomen kleurvervaging door UV-licht. Als de stoel echter langdurig aan zonlicht wordt blootgesteld kan de kleur na verloop van tijd veranderen. Langdurige blootstelling aan de zon wordt daarom afgeraden.

Vragen over de Vegetal Stoel van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Vegetal Stoel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 55.2 cm.
Hoogte 81.3 cm.
Breedte 60.6 cm.
Opties Buiten te gebruiken, Stapelbaar
Zithoogte 46 cm.

Vegetal - 29 Brick

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 435

Vegetal - 30 Creme

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 435

Vegetal - 01 Basic Dark

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 435

Vegetal - 25 Mauve Grijs

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 435

Vegetal - 51 Cactus

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 435

Vegetal - 40 Chocolade

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 435

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit