Walter Knoll Andoo Tafel

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Andoo Tafel is een ontwerp van EOOS. De hele familie kan plaatsnemen aan de Andoo Tafel, die ook in uitschuifbare modellen verkrijgbaar is. Het design is eenvoudig, maar de tafel heeft een prachtig klassieke uitstraling die goed te combineren is met verschillende stoelen. Uiteraard is de Andoo Stoel een perfecte keuze voor bij deze tafel. De tafel van massief hout met nerf over de korte zijde kan uitgevoerd worden in vier houtsoorten: wit gepigmenteerd eiken, gerookt eiken, burned eiken en notenhout met zichtbaar spinthout. Dit spinthout is wat lichter en bevindt zich in de buitenste ring van een boomstam. Samen met de kern van de stam vormt deze een mooi spel tussen licht en donker in het tafelblad.

De Andoo Tafel komt in vier maten. De niet uitschuifbare varianten van 200 en 240 centimeter breed zijn 100 centimeter diep en 76 centimeter hoog. De uitschuifbare varianten hebben dezelfde afmetingen, maar kunnen verlengd worden van 200 tot 270 centimeter en van 240 tot 310 centimeter. Het verlengstuk van de tabel is geïntegreerd in het blad in twee stukken en kan gemakkelijk uitgeschoven worden. Houd er rekening mee dat wanneer de tafel ingeschoven veel blootgesteld wordt aan licht, het verlengstuk wat donkerder blijft dan de rest van de tafel. Hieronder hebben wij enkele varianten voor u direct bestelbaar gemaakt. Zit uw afmeting er niet tussen of wilt u de tafel liever in een andere houtsoort? Vul dan uw wensen in via de offerteknop en wij nemen snel contact met u op!

De Andoo Tafel maakt deel uit van de collectie van Walter Knoll. EOOS is een vaste gast aan huis bij Walter Knoll. De Oostenrijkers Martin Bergmann, Gernot Bohmann en Harald Gründl ontmoette elkaar tijdens hun studie in Wenen en richtten in 1995 een eigen studio op. Hier ontwikkelden zij een eigen speciale designmethodologie, die zij poëtische analyse noemen. In dit creatieve proces zoeken ze naar de functie van design in de rituelen van de mens en komen zo tot unieke, functionele ontwerpen.

Walter Knoll Andoo Tafel


✓ Eenvoudig, klassiek ontwerp
✓ Massief hout in vier soorten
✓ In vier afmetingen
✓ Wel of niet uitschuifbaar
✓ Design: EOOS

Vragen over de Andoo Tafel van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Andoo Tafel.

Dit artikel wordt kosteloos bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Bijlagen Productinformatie

Andoo Tafel

Vanafprijs

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 6.307

Andoo Tafel - Noten

b. 240 x h. 76 x d. 100

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.414

Andoo Tafel - Noten

b. 240-310 x h. 76 x d. 100 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 10.019

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit