Walter Knoll Bundle Bank

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Bundle Bank is het unieke ontwerp van EOOS. Daar waar in negen van de tien gevallen voornamelijk het frame en de vulling van schuim of veren de vorm van een bank bepalen, is het bij de Bundle Bank juist de stof. De bank dankt zijn naam aan het kinderspel waarbij kussens en dekens worden opgestapeld tot een hoge hoop. Vervolgens wordt er heel hard ‘buuuuuun-dle’ geroepen en duiken alle kinderen op de heerlijke zachte stapel. Dit fijne gevoel heeft EOOS in de Bundle Bank weten te leggen, puur doordat het designertrio het ‘stapelen’ van stof in de ontwerpfase heel letterlijk heeft genomen. Niet alleen heeft de Bundle Bank daar het comfort, maar ook zijn vorm aan te danken. De bekleding ziet er – dankzij een dubbele laag - dan ook uit als een opgevouwen deken.

Het design is direct te bestellen met de populaire Sonora 7866 Silver stoffering, maar is uit te voeren in vele andere stof- en ledersoorten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. De direct bestelbare Bundle bestaat uit twee 3-zits elementen welke zijn voorzien van een aluminium onderstel met een matzwarte poedercoating. De kern van deze bank bestaat uit een zogenaamde sandwich-constructie met een toplaag van heerlijk zacht traagschuim. De rug - met kussens voorzien van ganzendons - heeft een houten kern, terwijl de zitting wordt gedragen door een sterke constructie van staal met zigzagveren. De getoonde sierkussens zijn op aanvraag bij te bestellen, ze worden niet standaard meegeleverd.

Tip: deze exacte 'bundle of joy' is nu ook te bewonderen in onze winkel!

Walter Knoll Bundle Bank


✓ Als een zachte stapel van dekens en kussens!
✓ Verkrijgbaar in vele vormen en stofferingen
✓ Uitstekend comfort door sandwich-constructie
✓ Met gepoedercoat aluminium onderstel
✓ Standaard uitgerust met stopglijders
✓ Designer: EOOS

Vragen over de Bundle Bank van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Bundle Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Diepte / Lengte 229 cm.
Breedte 339 cm.
Hoogte 78 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 43 cm.

Bundle Bank

Levertijd: 10 - 11 weken
€ 12.131

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit