Walter Knoll Jaan Bank

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Jaan Bank is ontworpen door EOOS. Het designtrio staat bekend om haar bescheiden ontwerpen, ontdaan van alle opsmuk. De functie van het meubel staat dus centraal, maar dat betekent niet dat de ontwerpers hebben ingeleverd op schoonheid, want de Jaan Bank is een lust voor het oog. Door het ontbreken van details en de aanwezigheid van strakke lijnen laat de bank goed zien hoe mooi eenvoud kan zijn. Dankzij de slanke poten oogt de bank niet massief, terwijl de dikke kussens toch voor heel veel comfort zorgen. De kussens zijn gemaakt van koudschuim, dat niet alleen heel comfortabel is, maar bovendien ook altijd in vorm blijft. Dus ook na intensief gebruik behoudt de Jaan Bank z’n prachtige vormen! De aluminium poten zijn gepolijst of voorzien van een zwarte of bronzen hoogglans afwerking. De bekleding kan helemaal naar wens samengesteld worden, doordat u de keuze heeft uit heel veel verschillende stof- en leersoorten. De Jaan Bank is verkrijgbaar in twee series (780 en 781), die onderling verschillen in afmetingen. Binnen beide series heeft u bovendien de keuze uit een 2-zits, 2.5-zits en 3-zits bank.

Afmetingen
- 780-20: b. 155 x h. 70 x d. 78 cm. (2-zits bank)
- 780-25: b. 180 x h. 70 x d. 78 cm. (2.5-zits bank)
- 780-30: b. 205 x h. 70 x d. 78 cm. (3-zits bank)
- 781-20: b. 170 x h. 70 x d. 83 cm. (2-zits bank)
- 781-25: b. 200 x h. 70 x d. 83 cm. (2.5-zits bank)
- 781-30: b. 230 x h. 70 x d. 83 cm. (3-zits bank)

De Jaan Bank behoort tot de collectie van Walter Knoll. De geschiedenis van het Duitse merk begint in 1865 en in die lange periode heeft Walter Knoll keer op keer bewezen hoe vooruitgang en tijdloos design een perfecte combinatie kunnen zijn. Het resultaat is een collectie die bol staat van pure designklassiekers die jaren na lancering nog moeiteloos passen in een hedendaags interieur. Enkele van deze bijzondere meubels zijn ontworpen door EOOS, waaronder de Jaan Bank. Het designtrio bestaat uit Martin Bergmann, Gernot Bohmann en Harald Gründl, die de visie delen dat design aan moet sluiten bij de manier waarop mensen leven. Functioneel en minimalistisch design is het resultaat en blijkt ook heel succesvol, gezien de talloze prijzen die EOOS gewonnen heeft!

We hebben een uitvoering van de Jaan Bank online gezet, maar het is natuurlijk goed mogelijk dat u liever een andere uitvoering wilt hebben. Dan kunt u gerust een offerte aanvragen, zodat we samen met u alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Let op: de stoffering op de direct bestelbare uitvoering is bij benadering. In werkelijkheid kan deze afwijken.

Walter Knoll Jaan Bank


✓ Tijdloos en comfortabel design
✓ Slanke aluminium poten met verschillende afwerkingsmogelijkheden
✓ Kies uit talloze bekledingen
✓ Verkrijgbaar als 2-zits, 2.5-zits en 3-zits bank
✓ Designer: EOOS

Vragen over de Jaan Bank van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Jaan Bank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Opties Gestoffeerd, Met arm
Bijlagen Productinformatie Jaan 781 Productinformatie Jaan 780

Jaan Bank

Vanafprijs

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 4.351

Jaan 780 3-zits

Congress 251 Black

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.295

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit