Walter Knoll Seito Tafel

By Wolfgang C. R. Mezger

Omschrijving

De Walter Knoll Seito Tafel is een ontwerp van Wolfgang C. R. Mezger. Wolfgang Mezger houdt zich al jaren bezig met modern design specifiek voor kantoren. Deze sculpturale tafel zal absoluut de aandacht trekken in een vergaderruimte dankzij zijn bijzondere houten onderstel en blad met ronde vormen. Maar de tafel is net zo gemakkelijk voor te stellen in een keuken of woonkamer. Het design heeft een grafisch, modern lijnenpatroon maar oogt warm en gezellig dankzij het gebruik van hout. Het blad gemaakt van wit kwartssteen heeft afgeronde hoeken en dijt een beetje uit aan de lange zijdes. Voor het onderstel heeft u de keuze uit verschillende soorten hout: naturel notenhout, wit gepigmenteerd eiken, fumed eiken en burned eiken. Alle varianten zijn voorzien van een olie.

De Seito Tafel is er in drie afmetingen: 210 centimeter breed, 75 centimeter hoog en 104 centimeter diep; 240 centimeter breed, 75 centimeter hoog en 108 centimeter diep of 278 centimeter breed, 75 centimeter hoog en 115 centimeter diep. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 73,8 centimeter

De Seito Tafel maakt deel uit van de collectie van Walter Knoll. Dit Duitse bedrijf kent een lange en rijke geschiedenis waarin vele iconische meubels werden gemaakt. Na de overname door de familie Benz in 1993 kende het bedrijf een grote groei, waardoor Walter Knoll wereldwijd bekend werd. De Duitse designer Wolfgang C. R. Mezger is industrieel designer en voorziet zijn werk van harmonieuze concepten en intelligente details. Met zijn designs vindt hij het antwoord op complexe vragen, vooral voor zakelijke omgevingen. Voor Walter Knoll heeft hij verschillende meubels ontworpen, waaronder de Tobu Eettafel en Mason tijdschriftenhouder.

Walter Knoll Seito Tafel


✓ Sculpturale tafel
✓ Blad van wit kwartssteen
✓ Houten onderstel in verschillende opties
✓ Afmetingen: b. 210/240/278 x h. 75 x d. 104/108/115 cm.
✓ Designer: Wolfgang C. R. Mezger

Vragen over de Seito Tafel van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Seito Tafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Wolfgang C. R. Mezger
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Hoogte 75 cm.
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Seito Tafel

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 8.594

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit