Walter Knoll Tadeo Eettafel

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Tadeo Eettafel is een ontwerp van EOOS , bedoelt voor een dynamisch leven. De tafel is namelijk verkrijgbaar met een uitschuifbaar mechanisme, waardoor de eettafel in luttele seconden een stuk groter gemaakt kan worden. Perfect dus voor feestjes en diners met vrienden en familie. En wanneer u minder ruimte nodig heeft schuift u het blad gemakkelijk weer in. Deze functionaliteit is op zichzelf niet uniek, maar in combinatie met het schitterende design is de Tadeo Eettafel echt een one of a kind exemplaar. Zo zijn de planken in het tafelblad in de breedte gelegd in plaats van in de lengte, waardoor het robuuste karakter van de tafel extra benadrukt wordt. Wat betreft het frame heeft u de keuze uit stoer aluminium, voorzien van een bronzen poedercoating, of massief hout.

Kenmerkend voor Walter Knol zijn de eindeloze mogelijkheden om de tafel af te stemmen op uw wensen en smaak. Dus is de tafel niet verkrijgbaar in maar één houtsoort, maar in vier soorten massief hout: wit geolied eiken, gerookt geolied eiken, gebrand geolied eiken en geolied notenhout. Het notenhout bestaat uit massief hout, wat vrij donker is, maar bevat ook spinthout. Dit is het hout dat zich tussen de bast en de kern van het hout vindt en is daardoor een stuk lichter. Deze combinatie levert een heel karakteristiek tafelblad op. Optioneel is het dus mogelijk om de tafel te voorzien van uitschuifbaar mechanisme. Dit blad is voorzien van fineer van dezelfde houtsoort als de rest van het tafelblad. Het is wel mogelijk dat er na verloop van tijd kleurverschil optreedt, omdat het hout kan verkleuren onder de invloed van zonlicht. Aangezien het uitschuifbare deel vaak verborgen is, kan dit na een tijd iets donkerder zijn dan de rest van het tafelblad.

De Tadeo Eettafel heeft altijd een diepte van 100 centimeter en is 75 centimeter hoog. Wat betreft het blad heeft u de keuze uit een breedte van 200, 240 en 278 centimeter. Deze uitvoeringen hebben geen uitschuifbaar gedeelte. Kiest u voor de uitschuifbare variant, dan heeft u de keuze uit een breedte van 210 (tot 280 cm.) of 230 (tot 300 cm.) centimeter. Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium (voorzien van een matte bronzen poedercoating) of van wit geolied eikenhout, gerookt geolied eikenhout, gebrand geolied eikenhout of geolied notenhout (allen massief). De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 70,4 centimeter

De Tadeo Eettafel behoort tot de collectie van Walter Knoll. Dit Duitse merk werd opgericht in 1865 en heeft zich in haar lange geschiedenis bewezen als een fabrikant van degelijk design. Degelijk houdt in dit geval in dat de meubels een lange levensduur hebben, zowel kwalitatief als in vorm. Dat betekent zeker niet dat de ontwerpen saai zijn, want dankzij samenwerkingen met gerenommeerde designers is elk meubel een uniek object dat elk interieur weet te verfraaien. EOOS, een designtrio bestaande uit Martin Bergmann, Gernot Bohmann en Harald Gründl, laat zich inspireren door de menselijke cultuur en is daarom altijd gericht op het maken van functionele meubels. Alle ontwerpen hebben daarom een vernuftig design, maar vallen tegelijkertijd op door hun rijke en verfijnde vormen.

We hebben lang niet alle mogelijkheden van de Tadeo Eettafel op onze site staan, simpelweg omdat de opties eindeloos zijn. Benieuwd naar de manieren waarop we deze eettafel voor u kunnen samenstellen? Vraag dan hieronder een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Walter Knoll Tadeo Eettafel


✓ Robuuste en strakke eettafel
✓ Optioneel met uitschuifbaar tafelblad
✓ Aluminium of houten frame
✓ Verschillende afwerkingen mogelijk
✓ Keuze uit meerdere hoogtes
✓ Afmeting: h. 75 x d. 100 cm.
✓ Designer: EOOS

Vragen over de Tadeo Eettafel van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Tadeo Eettafel.
EettafelCadeaucheque van €100
Ontvang de hele maand februari een cadeaucheque van €100 bij aankoop van een Eettafel vanaf €1000.

Dit design product wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst.
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 200-300 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Uitschuifbaar

Tadeo Eettafel

Vanafprijs

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 6.070

Tadeo Wit Geolied Eiken Uitschuifbaar

b. 230/300 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 8.419

Tadeo Gebrand Geolied Eiken Uitschuifbaar

b. 230/300 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 9.604

Tadeo Geolied Noten Uitschuifbaar

b. 230/300 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 11.347

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit