Walter Knoll Tobu Tafel

By Wolfgang C. R. Mezger

Omschrijving

De Walter Knoll Tobu Tafel is een ontwerp van Wolfgang C. R. Mezger. Voor de prachtige Tobu eettafel heeft Wolfgang Mezger zich laten inspireren door de Aziatische tradities en hun gastvrijheid. Om te beginnen vormt deze tafel in de basis al het hart van uw huis en is hij perfect voor gezellige diners samen met de familie. Om het helemaal af te maken, bestelt u er een Lazy Susan bij. Deze plaat zet u bovenop het blad en kan 360 graden ronddraaien. Ideaal, want zo kan iedereen bij al het lekkers in het midden van de tafel. Lazy Susan wordt niet op het blad gemonteerd en kunt u er dus weer af halen wanneer hij niet nodig of gewenst is. Het design van de tafel bestaat uit een bijzonder statief van hout met een basis plaat van fineer. Het hout van het onderstel is hetzelfde als het hout van het blad, dat verkrijgbaar is in vier opties: wit gepigmenteerd eiken, fumed eiken, burned eiken en naturel notenhout, welke allemaal zijn geolied.

De Tobu Tafel is er in vier afmetingen met een diameter van 160 centimeter, 180 centimeter, 200 centimeter of 220 centimeter. Bij de tafel van 200 en 220 centimeter breed bestaat het tafelblad uit twee helften. Alle varianten zijn 75 centimeter hoog. Voor elke tafel is er een bijpassende Lazy Susan met een diameter van respectievelijk 70, 90, 110 en 130 centimeter en een hoogte van 3 centimeter. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 72,2 centimeter. Omdat er veel varianten van de tafel beschikbaar zijn, hebben we twee opties voor u direct bestelbaar gemaakt. Is dit niet uw favoriete houtsoort of afmeting? Vul dan het offerteformulier in met uw wensen en wij nemen snel contact met u op.

De Tobu Tafel maakt deel uit van de collectie van Walter Knoll. Dit Duitse bedrijf kent een lange en rijke geschiedenis waarin vele iconische meubels werden gemaakt. Na de overname door de familie Benz in 1993 kende het bedrijf een grote groei, waardoor Walter Knoll wereldwijd bekend werd. De Duitse designer Wolfgang C. R. Mezger is industrieel designer en voorziet zijn werk van harmonieuze concepten en intelligente details. Met zijn designs vind hij het antwoord op complexe vragen, vooral voor zakelijke omgevingen. Voor Walter Knoll heeft hij verschillende objecten ontworpen, waaronder de Seito Tafel en Mason tijdschriftenhouder.

Walter Knoll Tobu Tafel


✓ Geïnspireerd op Aziatische gastvrijheid
✓ Lazy Susan (360 graden draaiend) is optioneel
✓ Hout in vier mogelijkheden
✓ Afmetingen: Ø 160/180/200/220 x h. 75 cm.
✓ Designer: Wolfgang C. R. Mezger

Vragen over de Tobu Tafel van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Tobu Tafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Wolfgang C. R. Mezger
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Bijlagen Productinformatie

Tobu Tafel

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 10.805

Tobu Tafel

Noten - 160 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 13.664

Tobu Tafel + Lazy Susan

Noten - 160 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 16.279

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit