Walter Knoll Vladi Bijzettafel

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Vladi Bijzettafel is een ontwerp van EOOS. De Vladi bijzettafel is anders dan alle anderen. Wat meteen opvalt aan deze bijzondere bijzettafel is het 40 meter lange kunststof draadwerk, dat het karakteristieke zijaanzicht vormt. Ondanks zijn fijne, delicate uiterlijk vormt het een stevig frame tussen het blad en de stalen basis met zwarte poedercoating. Het draadwerk gaat door het blad heen en vormt aan het oppervlak van het blad een mooi detail in een iets lager gelegen cirkel. Een prachtig gezicht naast de bank, uw bed of in de hal! Vladi is uitgevoerd in twee verschillende hoogtes: 45 centimeter of 50 centimeter hoog, respectievelijk met een diameter van 50 en 44 centimeter breed. Het blad is uitgevoerd in massief Amerikaans notenhout of in een zwart gelakte versie.

De Vladi Bijzettafel maakt deel uit van de collectie van Walter Knoll. EOOS is een vaste gast aan huis bij Walter Knoll. De Oostenrijkers Martin Bergmann, Gernot Bohmann en Harald Gründl ontmoette elkaar tijdens hun studie in Wenen en richtten in 1995 een eigen studio op. Hier ontwikkelden zij een eigen speciale designmethodologie, die zij poëtische analyse noemen. In dit creatieve proces zoeken ze naar de functie van design in de rituelen van de mens en komen zo tot unieke, functionele ontwerpen.

Walter Knoll Vladi Bijzettafel


✓ Opvallend frame van kunststof draadwerk
✓ Zwart gelakt of notenhouten blad
✓ Voorzien van kunststof en vilten glijders
✓ Afmetingen: Ø 50/44 x h. 45/50 cm.
✓ Design: EOOS

Vragen over de Vladi Bijzettafel van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Vladi Bijzettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Hoogte 50/45 cm.
Diameter 44/50 cm.
Bijlagen Productinformatie

Vladi - Zwart

Ø 44 x h. 50

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 1.574

Vladi - Zwart

Ø 50 x h. 45

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 1.574

Vladi - Noten

Ø 44 x h. 50

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 1.591

Vladi - Noten

Ø 50 x h. 45

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 1.591

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit