Weltevree Bended Wood Tafel

By Jair Straschnow

Omschrijving

De Weltevree Bended Wood Tafel is een verfijnd ontwerp van Jaïr Straschnow en is een uitbreiding van de welbekende Bended Series. Een verassende twist is het blad van de tafel dat is vervaardigd uit gerecycled essenhout. Dit geeft de tafel een warme en verfijnde uitstraling. Het gerecyclede essenhout is thermisch behandeld, waarbij het hout als het ware wordt gebakken op hoge temperatuur, waardoor het sterker wordt. Door dit proces is het essenhout dus uitermate geschikt voor buitengebruik. De thermische behandeling zorgt ook voor de donkere kleur van het essenhout en benadrukt de tekeningen in het hout. Dit geeft het hout zijn authentieke en warme look.

Het frame van de Bended Wood Tafel is vervaardigd uit staal dat in een hoek van 45 graden gebogen wordt. Zo worden alle schroeven en scherpe randen aan het zicht onttrokken en krijgt het een strakke uitstraling. Deze methode zorgt ervoor dat de tafel op elke ondergrond stabiel staat. De Bended Wood Tafel is verkrijgbaar in drie gepoedercoate kleuren, Gray Blue, Pale Green en Agate Grey en heeft een lengte van 220 centimeter, een breedte van 90 centimeter en een hoogte van 75 centimeter.

Weltevree Bended Wood Tafel


✓ Verfijnd ontwerp
✓ Verassende twist
✓ Gerecycled Essenhout
✓ Thermisch behandeld

Vragen over de Bended Wood Tafel van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Bended Wood Tafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jair Straschnow
Garantie 2 jaar
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 220 cm.
Breedte 90 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Bended Wood Tafel

Pale Green

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.995

Special Price € 1.795,50

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit