Weltevree Framehouse

By Floris Schoonderbeek

Omschrijving

Het Weltevree Framehouse is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Het Framehouse is dé ideale oplossing voor een gepersonaliseerde ruimte in uw tuin. De houten constructie biedt een afgeschermde plek, die naar eigen wens afgewerkt kan worden met verschillende opties. Het begint bij de basis, het Framehouse. Dit is een skeletconstructie, bestaande uit 4 of 5 bogen, vervaardigd uit Douglashout. Deze naaldhoutsoort is afkomstig uit Noordwest-Europa, en heeft van nature een hoge duurzaamheid en sterkte. Als Douglashout toegepast wordt in buitenconstructies zal het onder weersinvloeden worden voorzien van een vergrijsd uiterlijk.

Het platform dat op de houten balkenconstructie ligt is vervaardigd uit hetzelfde Douglashout, en is opgebouwd uit vlonderplanken met een gladde bovenkant. De afwerking is groefvrij, waardoor vuil en water geen kans hebben om op te hopen, en daarmee zo min mogelijk onderhoud nodig is. Alhoewel het design van zichzelf al prachtig is, is het ook mogelijk het bestaande design met een open afwerking te voorzien van dakpanelen. Deze panelen bestaan uit polycarbonaat kanaalplaten, een kunststofvariant die maar liefst 250 keer sterker is dan glas. De platen zijn tot 70% lichtdoorlatend en Uv-bestendig. Naast dit materiaal wordt ook gebruik gemaakt van verzinkte nokstukken en aluminium onderdelen met een afdichtingsrubber voor de dakbalken. Dit zorgt ervoor dat het gehele Framehouse weerbestendig is.

Het Framehouse is er in 2 dieptematen
4 bogen: b. 300 x d. 350 x h. 342.5 cm.
5 bogen: b. 300 x d. 449 x h. 342.5 cm.

Heeft u een andere uitvoering van het Framehouse gezien welke u aanspreekt? Breng een bezoekje aan onze winkel in 's-Hertogenbosch, onze adviseurs helpen u graag verder!

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Floris Schoonderbeek
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Weltevree
Opties Buiten te gebruiken

Framehouse

Vier bogen - Binnen en buiten vloer

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 7.085

Framehouse

Vier bogen - Binnen vloer - Met dak

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 7.285

Framehouse

vijf bogen - Buiten vloer

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 7.590
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit