Weltevree Local Habitat Vaas

By Floris Schoonderbeek

Omschrijving

De Weltevree Local Habitat Vaas is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. We worden elke dag omgeven door kleine diertjes en interessante planten, maar kent u ze ook? Schoonderbeek ontwierp de Local Habitat om onszelf bewuster te laten worden van de kleine beestjes en planten die om ons heen leven, de Local Habitat kan namelijk gebruikt worden als observatie bol waar u onze kleine dierenvrienden in kunt bestuderen. Zoals Schoonderbeek zelf zegt: “Hoe meer je weet, hoe meer je er om geeft.” Een leuk en handig detail van deze vaas is dat deze aan de zijkant drie bollen met een vergrotend effect heeft, dit wordt extra zichtbaar bij het observeren van waterdieren waarbij de vaas met water is gevuld. Bij bestelling van de Local Habitat ontvangt u een boekje met informatie over de verschillende insecten- en plantensoorten om ons heen, zo maakt u uw observatie ervaring compleet! Als u het dier beter heeft leren kennen, kan het dier weer terug in zijn natuurlijke omgeving worden gezet en verandert u de Local Habitat gemakkelijk in een vaas, gevuld met water of een eigen ecosysteem van vetplanten.

Dit bijzondere ontwerp is gemaakt van mond geblazen glas en heeft een breedte van 26 centimeter, een hoogte van 22 centimeter en een diepte van 21 centimeter. De Local Habitat weegt 2,5kg en kan worden meegenomen op kleine expedities.

Let op! door zijn bijzondere vormen kan de Local Habitat het best aan de onderkant opgepakt worden, pak de vaas in geen geval aan de bollen op. Zet de Local Habitat ook niet in de volle zon vanwege het vergrotend effect van de bollen en denk altijd aan het welzijn van uw kleine dierenvriend.

Weltevree Local Habitat Vaas


✓ Observeren van kleine dieren en planten
✓ Multifuntioneel: ook als vaas te gebruiken
✓ Drie bollen met vergrotend effect
✓ Cadeautip
✓ Mondgeblazen glas
✓ Afmeting: b. 26 x h. 22 x 21 cm.

Vragen over de Local Habitat Vaas van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Local Habitat Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Floris Schoonderbeek
Jaartal 2019
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 21 cm.
Breedte 26 cm.
Hoogte 22 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Local Habitat Vaas

Small - 26 x 22 x 21 cm.

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen
€ 69

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit