Weltevree Serious Swing Schommel

By Thor ter Kulve

Omschrijving

De Weltevree Serious Swing Schommel is een ontwerp van Thor ter Kulve. Ter Kulve is een ontwerper die de publieke ruimte graag uitdaagt en deze in een handomdraai omtovert tot een speelplaats. De Serious Swing Schommel heeft een robuuste uitstraling vanwege zijn zeer grote omvang. Het ontwerp brengt schommelen naar een hoger niveau dankzij de optionele, ingebouwde verlichting. De verlichting schijnt over de gehele grond waardoor een warme sfeer ontstaat. Heerlijk buiten genieten in de schommel tijdens de warme zomeravonden.

Met een draagkracht van maximaal 100 kilo, een diepte van 190 centimeter, een breedte van 489 centimeter en een hoogte van maar liefst 315 meter is de robuuste schommel groot genoeg voor iedereen om gebruik van te maken. De schommel is vervaardigd uit twee zittingen van hout en beschikt over ingebouwde verlichting. De zittingen zijn bevestigd aan een stevig frame gemaakt van aluminium. Het frame is afgewerkt in een gepoedercoate, warme gele kleur. Hoewel de schommel geschikt is voor uw buitenruimte, is de Serious Swing ook binnenshuis te gebruiken. Plaats de schommel in een kantooromgeving voor een informele vergadering of plaats de schommel in de speelkamer.

Let op! Vanwege mogelijke verstikkingsgevaren door het touw en kleine onderdelen is de Serious Swing Schommel niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Weltevree Serious Swing Schommel


✓ Robuust ontwerp
✓ Optioneel: ingebouwde verlichting
✓ Grote omvang
✓ Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Vragen over de Serious Swing Schommel van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Serious Swing Schommel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 31 mei een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Thor ter Kulve
Garantie 2 jaar
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 190 cm.
Breedte 489 cm.
Hoogte 315 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Serious Swing Schommel

Met Verlichting

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.995

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit