Notre Monde White Marrakesh Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde White Marrakesh Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. De collectie van Notre Monde bestaat onder andere uit verschillende series dienbladen welke allemaal zijn ontworpen door Dawn Sweitzer. Voor elke serie maakte ze gebruik van een andere inspiratiebron. Bij de Classic serie, waar het White Marrakesh Dienblad onderdeel van uit maakt, vormen haar reizen en de natuur die ze tijdens deze reizen heeft gezien de voornaamste bron van inspiratie. Dit resulteerde in een serie dienbladen met een natuurlijke uitstraling, voorzien van rijke patronen en uitgevoerd in een kalm kleurenpalet. Dat ziet u goed terug in dit dienblad, waar het sprookjesachtige patroon meteen de aandacht trekt. Door de zachte kleuren past dit dienblad in ieder interieur en is het een luxueuze en stijlvolle accessoire.

Het hele dienblad is gemaakt van drijfhout. Dat lijkt geen voor de hand liggende materiaalsoort, maar steeds meer merken kiezen hiervoor. Er hoeven namelijk minder bomen gekapt te worden voor de productie van de collectie en bovendien heeft drijfhout een hele karakteristieke uitstraling. Daarmee is het materiaal erg geschikt voor Notre Monde. Alle producten van het merk zijn handgemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat een dienblad kleine imperfecties bevat. Geen zorgen, want deze imperfecties dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van het dienblad. Dit dienblad heeft een rand van 4 centimeter hoog en de diameter van het blad is 61 centimeter.

Het White Marrakesh Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. In 1997 werd dit merk opgericht door Dawn Sweitzer, een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster. Zij verwerkt de ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens haar vele reizen en de interieurprojecten die ze in Europa heeft gedaan in de ontwerpen voor Notre Monde. Het resultaat is een tijdloze en luxueuze collectie, die bestaat uit spiegels, tafels en dienbladen. Alle producten worden met de hand gemaakt, in de werkplaats in Indonesië. Hier voorzien de makers ieder product ook van een persoonlijke handtekening, als een kenmerk van authenticiteit.

Notre Monde White Marrakesh Dienblad


✓ Marokkaans dessin
✓ Volledig gemaakt van drijfhout
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het White Marrakesh Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde White Marrakesh Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320680
Productnr. TGN-020336
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

White Marrakesh Dienblad

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 28 maart in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit