Witte eetkamerstoelen design

Op zoek naar een witte eetkamerstoel? MisterDesign heeft meer dan 200 witte eetkamerstoelen van bekende merken zoals Vitra, Walter Knoll, Thonet en HAY. Een witte eetkamerstoel is gemakkelijk te combineren met andere meubels. Witte eetkamerstoelen worden gemaakt van materialen zoals kunststof, hout en metaal. In veel gevallen zijn de kunststof en metalen stoelen ook geschikt voor buitengebruik, hierdoor creëert u gemakkelijk meer zitplaatsen in een tuin of op balkon.

148 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

148 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eetkamerstoel wit kuip

Alhoewel het niet direct de juiste benaming is worden de stoelen vaak wel zo genoemd, de witte kuipstoelen zijn op dit moment enorm populair. De witte kuipstoelen zijn verkrijgbaar met houten of stalen poten en het zitgedeelte kan optioneel gestoffeerd worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bekende Fiber Chair van Muuto? Afhankelijk van het type kuipstoel kun je deze ook prima mee naar buiten nemen om snel extra zitmogelijkheden te creëren.

Witte eetkamerstoelen hout

Veel design merken hebben witte eetkamerstoelen van hout in de collectie. Een populaire stoel is de About a Chair van HAY. Deze witte stoel heeft een eikenhouten onderstel, waarbij gekozen kan worden tussen gezeept eikenhout, gelakt eikenhout of gebeitst eikenhout. Ook de Hal Wood Chair van Vitra is een prachtige stoel met een licht eiken, donker eiken of zwart gepigmenteerd notenhouten onderstel.