Wittmann Caden bed

By Wittmann Workshop

Omschrijving

Het Wittmann Caden Bed is een ontwerp van Wittmann Workshop. Een echte Wittmann is niet alleen een handgemaakt meubelstuk, het is ook een product van echt teamwork. Vele ervaren gedachten en handen zijn betrokken bij het bedenken, ontwikkelen en het creëren van deze banken, stoelen, fauteuils en bedden. Ze staan één voor één bekend om hun onnavolgbare comfort. Ontwerpen die het Wittmann-label dragen, zijn ontstaan uit het samenspel tussen creativiteit, ervaring, uitzonderlijk handwerk en ontwerpexpertise.

Wittmann beschikt over ongeëvenaarde en jarenlange kennis als het gaat om de stofferingstechnieken en het verkrijgen van de allerbeste en bijzondere materialen. Dit heeft een zeer grote invloed op alle uiteindelijke ontwerpen. Wanneer gevoel voor traditie en oog voor de toekomst samenkomen, vormt dit een resultaat dat een bijzonder karakter uitstraalt in elk interieur. Deze factoren komen allemaal samen in het Caden Bed.

Ingetogen, maar met een sterke persoonlijkheid: het Caden Bed bewandelt behendig het koord tussen uitgeklede eenvoud en klassieke elegantie. De royaal geproportioneerde vierkanten, die op een klein aantal punten met onopvallende stiksels op de bekleding zijn bevestigd, geven het model zijn aantrekkelijke uitstraling. De hoes loopt van de voorkant van het hoofdbord over de zijkanten, waardoor een uniforme esthetiek ontstaat: rechttoe rechtaan, maar zeker niet onopvallend. Het selecteren van lagere poten geeft het Caden Bed een iets atletischere houding. Doordat de poten wat verder onder het bed zitten, lijkt het bed te zweven. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel maar ook zeker de elegantie hiervan in uw slaapkamer. Het bed is in verschillende formaten verkrijgbaar.

Verkrijgbare afmetingen:
b. 175 x l. 220 cm. - Geschikt met een matrasmaat van b. 160 x l. 200 cm.
b. 195 x l. 220 cm. - Geschikt met een matrasmaat van b. 180 x l. 200 cm.
b. 215 x l. 220 cm. - Geschikt met een matrasmaat van b. 200 x l. 200 cm.

MisterDesign helpt u graag met het samenstellen van het perfecte Caden Bed. Dit bed wordt geleverd zonder matras en de eventuele accessoires op de foto’s. Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, maten, accessoires, matrassoorten en lattenbodems. Vraag hiervoor een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Wittmann Caden Bed


✓ Ingetogen design
✓ Uniforme esthetiek
✓ Athletische houding
✓ Vele stofmogelijkheden

Vragen over de Caden Bed van Wittmann?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Wittmann Caden Bed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Wittmann Workshop
Merk Wittmann
Diepte / Lengte 160 cm. / 180 cm. / 200 cm.
Breedte 200 cm. / 210 cm.
Hoogte 120 cm.

Caden bed

Vanaf prijs

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 4.280

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit