Wittmann Grain Cut Bijzettafel

By Jaime Hayon

Omschrijving

De Wittmann Grain Cut Bijzettafel is een ontwerp van Jaime Hayon. De bijzettafel is onderdeel van een prachtige serie die Jaime Hayon in samenwerking met Wittmann ontwikkelde, en die dezelfde vitaliteit en zelfverzekerdheid uitstraalt als de meubels afkomstig uit de Viennese Modern Age.

De sculpturale bijzettafel is opgebouwd uit blokken van verlijmde delen massief essenhout, gebeitst en gelakt in zwart. De handvaten hebben daarbij niet alleen een decoratieve functie, maar ook een praktische, die het mogelijk maakt de tafel gemakkelijk te verplaatsen. Grain Cut is een stuk dat de aandacht trekt en gesprekken over kunst en design doet beginnen.

Omdat massief hout van nature inkrimpt en uitzet, onder andere door vochtigheid, kunnen er barsten ontstaan in het hout. Het is niet mogelijk om dit te voorkomen.

Wittmann Grain Cut Bijzettafel


✓ Sculpturaal ontwerp
✓ Gebeitst en gelakt essenhout
✓ Massief
✓ Verplaatsbaar

Vragen over de Grain Cut Bijzettafel van Wittmann?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Wittmann Grain Cut Bijzettafel.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Chris - Logistics
Kenmerken
Productnr. 25992
Materiaal Hout
Designer Jaime Hayon
Garantie 5 jaar
Merk Wittmann
Hoogte 40
Breedte 42
Diameter 28

Grain Cut Bijzettafel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.408

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit