Wittmann Joyce Cushion Bed

By Soda Designers

Omschrijving

Het Wittmann Joyce Cushion Bed is een ontwerp van Soda Designers. 'Design heeft geen uitleg nodig' is het motto bij Soda Designers. Dit credo inspireert het team om heldere, ingetogen producten te ontwikkelen die onopvallend onze dagelijkse rituelen ondersteunen. Misschien zelfs een beetje verbeteren. Nada Nasrallah en Christian Horner werken sinds 2000 samen onder het label Soda Designers. Het paar studeerde aan de Weense Hogeschool voor Toegepaste Kunsten en Les Ateliers in Parijs. Christian is een opgeleide timmerman en Nada is een goudsmid. De producten van Soda Designers doen eer aan het motto van de studio. Hun creaties zijn een elegante, relaxte en zeer functionele aanvulling op het dagelijkse leven.

De uitdaging in elk ontwerp is om de tijdgeest met al zijn rationele en emotionele aspecten te vangen en deze te gebruiken om innovatieve concepten te genereren voordat ze tot leven komen. De extra uitdaging is dan om de vormen en materialen die tot onze beschikking zijn, toe te passen.

Eenvoudig en elegant: dit Joyce Cushion Bed is bij uitstek geschikt voor de rol van minimalistisch frame voor de meest comfortabele slaapsystemen van Wittmann. Het hoofeinde met dubbel kussen geeft een knus gevoel, terwijl de geringe hoogte het zelfs geschikt maakt voor de kleinere slaapkamers. Door het lage hoofdboard heeft het bed een stoere uitstraling.

Verkrijgbare afmetingen:
b. 172 x l. 227 cm. - Geschikt voor een matrasmaat van b. 160 x l. 200 cm.
b. 192 x l. 227 cm. - Geschikt voor een matrasmaat van b. 180 x l. 200 cm.
b. 212 x l. 227 cm. - Geschikt voor een matrasmaat van b. 200 x l. 200 cm.

MisterDesign helpt u graag met het samenstellen van het perfecte Joyce Cushion Bed. Dit bed wordt geleverd zonder matras en de eventuele accessoires op de foto’s. Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, maten, accessoires, matrassoorten en lattenbodems. Vraag hiervoor een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Wittmann Joyce Cushion Bed


✓ Eenvoudig ontwerp
✓ Stoere uitstraling
✓ Zeer comfortabel
✓ Vele stof mogelijkheden

Vragen over het Joyce Cushion Bed van Wittmann?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Wittmann Joyce Cushion Bed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Soda Designers
Garantie 2 jaar
Merk Wittmann
Diepte / Lengte 160 cm. / 180 cm. / 200 cm.
Breedte 200 cm. / 210 cm.
Hoogte 88 cm.

Joyce Cushion Bed

Vanaf Prijs

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 7.879

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit