Wittmann Stan Boxspring Bed

By Wittmann Workshop

Omschrijving

Het Wittmann Stan Boxspring Bed is een ontwerp van Wittmann Workshop. Een echte Wittmann is niet alleen een handgemaakt meubelstuk, het is ook een product van echt teamwork. Vele ervaren gedachten en handen zijn betrokken bij het bedenken, ontwikkelen en het creëren van deze banken, stoelen, fauteuils en bedden. Ze staan één voor één bekend om hun onnavolgbare comfort. Ontwerpen die het Wittmann-label dragen, zijn ontstaan uit het samenspel tussen creativiteit, ervaring, uitzonderlijk handwerk en ontwerpexpertise.

Wittmann beschikt over ongeëvenaarde en jarenlange kennis als het gaat om de stofferingstechnieken en het verkrijgen van de allerbeste en bijzondere materialen. Dit heeft een zeer grote invloed op alle uiteindelijke ontwerpen. Wanneer gevoel voor traditie en oog voor de toekomst samenkomen, vormt dit een resultaat dat een bijzonder karakter uitstraalt in elk interieur, zoals dit uitnodigende Stan Boxspring Bed.

Jezelf terug laten vallen op het bed, een boek pakken en weer loslaten, het kan allemaal in het Stan Boxspring Bed. Het kussenachtige en bijzonder informele hoofdeinde voelt aan alsof er een gewatteerde sprei over is gedrapeerd. Dit maakt hem uiterst comfortabel om rechtop te zitten om nog wat te lezen of tv te kijken voor het slapen gaan.

Er is veel kwaliteit en vakmanschap nodig om deze moeiteloze look te creëren: de hoes wordt op meerdere plaatsen met onzichtbare stiksels aan de zachte bekleding bevestigd. Perfect gepositioneerde, nauwkeurige stiksels zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft. Dit maakt het een typisch Wittmann design.

MisterDesign helpt u graag met het samenstellen van het perfecte Stan Boxspring Bed. Deze boxspring wordt geleverd zonder matras en de eventuele accessoires op de foto’s. Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, maten, accessoires, matrassoorten en lattenbodems. Vraag hiervoor een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Wittmann Stan Boxspring Bed


✓ Comfortabel
✓ Kussenachtig
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Vele stofmogelijkheden

Vragen over het Stan Boxspring Bed van Wittmann?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Wittmann Stan Boxspring Bed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Wittmann Workshop
Merk Wittmann
Diepte / Lengte 160 cm. / 180 cm. / 200 cm.
Breedte 200 cm. / 210 cm.
Hoogte 120 cm.

Stan Bed

Vanafprijs

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 4.367

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit