Wittmann Themis Boxspring Bed

By Wittmann Workshop

Omschrijving

Het Wittmann Themis Boxspring Bed is een ontwerp van Wittmann Workshop. Een echte Wittmann is niet alleen een handgemaakt meubelstuk, het is ook een product van echt teamwork. Vele ervaren gedachten en handen zijn betrokken bij het bedenken, ontwikkelen en het creëren van deze banken, stoelen, fauteuils en bedden. Ze staan één voor één bekend om hun onnavolgbare comfort. Ontwerpen die het Wittmann-label dragen, zijn ontstaan uit het samenspel tussen creativiteit, ervaring, uitzonderlijk handwerk en ontwerpexpertise.

Wittmann beschikt over ongeëvenaarde en jarenlange kennis als het gaat om de stofferingstechnieken en het verkrijgen van de allerbeste en bijzondere materialen. Dit heeft een zeer grote invloed op alle uiteindelijke ontwerpen. Wanneer gevoel voor traditie en visionair oog voor de toekomst samenkomen, vormt dit een resultaat dat een bijzonder karakter uitstraalt in elk interieur. Deze factoren komen allemaal samen in het Themis Boxspring Bed.

Het Themis Boxspring Bed vindt in elk interieur zijn weg. Het schuwt de schijnwerpers en overweldigt nooit een kleinere slaapkamer. En ook al gebeurt er veel rond het Themis Boxspring Bed wat betreft decoratie, het bed blijft een eiland van rust in elke ruimte. In uw slaapkamer straalt dit bescheiden bed een gevoel van rust uit en helpt het om een ontspannen sfeer te creëren. Maar Themis zou geen Wittmann-bed zijn als het niet een aantal meesterlijke, ambachtelijke details vertoonde: de biezen raken de precieze valnaad, terwijl de zachte welving van de bekleding van het hoofdeinde een subtiele knuffeligheid geeft.

MisterDesign helpt u graag met het samenstellen van het perfecte Themis Boxspring Bed. Dit bed wordt geleverd zonder matras en de eventuele accessoires op de foto’s. Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, maten, accessoires, matrassoorten en lattenbodems. Vraag hiervoor een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Wittmann Themis Boxspring Bed


✓ Overweldigend ontwerp
✓ Bescheidden
✓ Knuffeligheid
✓ Vele stofmogelijkheden

Vragen over het Themis Boxspring Bed van Wittmann?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Wittmann Themis Boxspring Bed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Wittmann Workshop
Garantie 2 jaar
Merk Wittmann
Diepte / Lengte 160 cm / 180 cm. / 200 cm.
Breedte 200 cm. / 210 cm.
Hoogte 120 cm.

Themis Bed

Vanaf Prijs

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 4.318

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit