Design behang

Design behang is weer helemaal terug van weggeweest, en dat vinden we maar wat leuk! Behang geeft u de perfecte mogelijkheid om op een eenvoudige manier een eigen draai aan een ruimte te geven; het vrolijkt op of zorgt voor een elegant totaalplaatje en is perfect voor een ieder die van verandering houdt. Zo kunt u regelmatig een andere sfeer aanbrengen in uw interieur, zonder daar veel voor te hoeven veranderen! Met de juiste behang accessoires brengt u bovendien het mooie design behang eenvoudig op de wand aan.

Naast het zeer populaire Ferm Living behang is ook het prachtige Cole en Son behang niet meer weg te denken uit onze collectie. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het luxe behang van Arte, dat met zijn innoverende technieken steeds weer weet te verrassen. Vrolijk kinderbehang, kleurrijk bloemenbehang of een strak grafisch behang, we hebben het allemaal in huis!

171 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

171 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design behang bij MisterDesign

Bij MisterDesign kunt u een uitgebreide collectie van prachtig design behang van gerenommeerde merken zoals Arte, Cole & Son en Ferm Living vinden. Dessins in allerlei stijlen om uw wand mooi aan te kleden. Bekijk bijvoorbeeld eens het populaire Facet behang of Monsoon Musa behang van Arte. Behang hoeft trouwens niet altijd standaard een hele wand te bedekken, denk er bijvoorbeeld eens aan om slechts één of twee banen op de muur aan te brengen. Het meeste behang uit onze collectie is bovendien vliesbehang, wat bijzonder gemakkelijk is om aan te brengen.

Bestel uw design behang bij MisterDesign

Een mooi dessin op het oog? Uw favoriete design behang bestelt u eenvoudig en snel bij MisterDesign. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst sturen wij deze kosteloos naar u op.

Advies over design behang

Heeft u advies nodig over behang? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide adviespagina voor behang. Komt u liever langs voor advies? U bent van harte welkom in onze winkel waar onze adviseurs u graag verder helpen.