Design Collector's Items

Voor de designliefhebber die van verzamelobjecten houdt zijn de design collector’s items een hele uitkomst. Zeldzaam en gewild, zo mogen de Vitra collector’s items wel genoemd worden en dat is ook niet voor niets! Al twee decennia lang ontwerpt het Vitra Design Museum miniaturen van de belangrijkste ontwerpen uit de meubelgeschiedenis. Deze mijlpalen van 1820 tot aan 2008 worden in deze miniatuur collectie goed vertegenwoordigd, en dat met de dezelfde constructie, materialen en kleuren als die van het originele ontwerp. Vooral de welbekende Wassily Chair, Eames Lounge Chair en de Rietveldstoel mogen in dit rijtje niet ontbreken. Naast de miniaturen van Vitra zijn de prachtige houten designs van Kay Bojesen ook een waar begrip onder verzamelaars. Of het nu de houten poppen van Alexander Girard zijn, de vrolijke creaties van Kay Bojesen of de Vitra collector’s items, verzamelaars kunnen hun hart ophalen met onze design verzamelobjecten!

144 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

144 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bestel design collector’s items online

Heeft u al een mooi collector’s item op het oog? Bij MisterDesign bestelt u uw favoriete collector’s item eenvoudig online. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft geplaatst kunt u rustig achterover leunen, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe pronkstuk snel en kosteloos bij u thuis wordt geleverd.

MisterDesign is officieel dealer van collector’s items

Bent u op zoek naar een specifiek collector’s item maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we dit collector’s item toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor de mooiste collector’s items kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!