Design kapstokken

Met een fraaie design kapstok is de praktische en saai vormgegeven kapstok verleden tijd. Tegenwoordig zijn er vele unieke vormen en ontwerpen waar u niet alleen uw kleding, jassen en handdoeken aan op kunt hangen, maar die ook stijlbepalend zijn voor de ruimte. Zo worden kledingstukken en jassen niet meer weggeborgen achter deuren of in kasten, maar mogen zij gezien worden! Muurhaken, wandkapstokken, staande kapstokken en zelfs kapstokken voor de allerkleinsten, we hebben het allemaal in huis.

92 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

92 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De mooiste design kapstokken bij MisterDesign

MisterDesign verkoopt kapstokken, hangers en muurhaken van gerenommeerde designmerken zoals Per Use, HAY, WOUD, Ferm Living, Vitra en Pilat&Pilat. Met zulke mooie merken heeft u de garantie dat u een design van goede kwaliteit met een unieke uitstraling in huis haalt. Zelfs voor allerkleinsten wordt het leuk om de jas op te hangen met onze vrolijke kinderkapstokken!

Bestel uw design kapstok online

Heeft u al een leuke kapstok op het oog? Uw favoriete design kapstok bestelt u eenvoudig bij MisterDesign. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst sturen wij deze bij besteding vanaf €25 gratis naar u op, zo kunt u al snel genieten van uw nieuwe aanwinst.

Voor advies over design kapstokken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!