Design klokken

Een mooie klok in het kamer is als een kers op de taart, het maakt uw interieur helemaal af! Design klokken onderscheiden zich van reguliere klokken door hun unieke en luxe uitstraling. Durft u zo’n prachtige eyecatcher in huis te halen? De technisch hoogwaardige QlockTwo klokken van Biegert & Funk zijn bijvoorbeeld echte blikvangers die de tijd in woorden weergeven, en de bijzonder vormgegeven klokken van George Nelson voor Vitra staan weer tijdloos op uw muur. De mooiste klokken van hoogwaardige kwaliteit vindt u in onze uitgebreide collectie!

36 items

36 items

Design klok aan de muur of op tafel?

Voordat u de keuze voor een specifieke design klok maakt, is het handig om te bedenken of u de klok aan de muur wil hangen of liever ergens op wil zetten. Voor beide opties hebben we een ruime keuze. Onze tip: bekijk bij de productinformatie van onze klokken altijd even de afmetingen, dan weet u zeker dat uw favoriete klok voldoende ruimte krijgt en volledig tot zijn recht zal komen in uw interieur.

Bestel uw design klok bij MisterDesign

Heeft u een leuke design klok op het oog? U bestelt deze eenvoudig bij MisterDesign. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij deze kosteloos en snel naar u op. Zo kunt u al snel van uw nieuwe aanwinst genieten.

Voor advies over design klokken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!