Design klokken

Een mooie klok in de kamer is als een kers op de taart, het maakt een interieur helemaal af. De klokken in onze collectie zijn dan ook meer dan alleen een tijdsaanduiding: het zijn ware kunstwerken die een statement in de ruimte maken. Design klokken onderscheiden zich van reguliere klokken door de hoogwaardige materialen en hun unieke en luxe uitstraling. Durft u zo’n prachtige eyecatcher in huis te halen? De technisch hoogwaardige QLOCKTWO klokken van Biegert & Funk zijn bijvoorbeeld echte blikvangers die de tijd in woorden weergeven, en de bijzonder vormgegeven klokken van Vitra staan weer tijdloos op de muur. De mooiste design klokken van hoogwaardige kwaliteit vindt u in onze uitgebreide collectie.

5 items

5 items

DESIGN KLOK AAN DE MUUR OF OP TAFEL?

Voordat u de keuze voor een specifieke design klok maakt, is het handig om te bedenken of u de klok aan de muur wilt hangen of liever ergens op wilt zetten. Voor beide opties hebben we een ruime keuze. Onze tip: bekijk bij de productinformatie van onze klokken altijd even de afmetingen, om zeker te weten dat de klok voldoende ruimte krijgt en volledig tot zijn recht zal komen in uw interieur.

De tijd in woorden

Wilt u eens wat anders dan een klok met cijfers? QLOCKTWO staat bekend om zijn innovatieve benadering van tijdweergave. In plaats van traditionele wijzers, gebruikt QLOCKTWO namelijk woorden om de tijd weer te geven. De klokken zijn niet alleen functioneel, maar ook een designstatement op zichzelf. Bekijk bijvoorbeeld eens de QLOCKTWO Classic Creator’s Edition. Met keuzes in verschillende uitvoeringen, kleuren, talen en afwerkingen, kunt u altijd een QLOCKTWO klok vinden die perfect past bij uw interieur.

Iconische klokken voor designliefhebbers

Een ander merk dat absoluut thuis is in de wereld van design klokken, is Vitra. De collectie bestaat uit klokken die zowel functioneel als stijlvol zijn. Hun samenwerkingen met beroemde ontwerpers hebben geleid tot enkele iconische klokken die de tand des tijds hebben doorstaan. Vitra-klokken combineren vakmanschap en hoogwaardige materialen met innovatief design en zijn geschikt voor zowel thuis als op kantoor.

Design klokken als statement pieces

Design klokken zijn meer dan alleen tijdmeters: ze zijn statement pieces die een vleugje elegantie en stijl aan de ruimte toevoegen en een ruimte kunnen transformeren. Ze kunnen dienen als centraal element in het interieurontwerp, waarbij ze kleuren, vormen en stijlen verenigen. Oftewel, design klokken zijn de perfecte accessoires om het interieur te verrijken en een gevoel van persoonlijkheid en stijl toe te voegen.

DESIGN KLOKKEN BIJ MISTERDESIGN

Bij MisterDesign kunt u terecht voor een ruime collectie design klokken van diverse high-end merken. Heeft u een mooie design klok op het oog? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij deze kosteloos en snel naar u op, zodat u al snel van uw nieuwe aanwinst kunt genieten. Voor advies over design klokken en een deel van onze collectie bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs staan hier zeven dagen per week voor u klaar.