Design spiegels

Een design spiegel is een onmisbaar woonaccessoire in het huis van de designliefhebber. In onze collectie vindt u spiegels van merken als HAY, Ethnicraft en Moebe in allerlei soorten en maten, met ons brede aanbod vindt u altijd wel iets wat u zoekt. Naast staande spiegels en wandspiegels voor in de hal of woonkamer kunt u in onze collectie ook moderne badkamer spiegels vinden. Met een mooie design spiegel maakt u de stijlvolle woonkamer, het modern toilet of de chique hal helemaal af.

66 items

Page
  1. 1
  2. 2

66 items

Page
  1. 1
  2. 2

Kunst aan de muur met design spiegels

U kunt natuurlijk een eenvoudig exemplaar in de kamer hangen of zetten, maar echt leuk wordt het als een spiegel een waar kunstobject wordt. Zo is de luxe Adnet spiegel van Gubi, die wordt opgehangen met een chique lederen band, een van de meest populaire spiegels uit onze collectie. Maar ook de Francis spiegel van het Franse merk Petite Friture, waarbij diepe aquarel-achtige kleuren in elkaar overvloeien, is een plaatje aan de wand.

Bestel uw design spiegel bij MisterDesign

Heeft u uw oog laten vallen op een mooie design spiegel? Deze bestelt u eenvoudig bij MisterDesign. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat uw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij u thuis wordt geleverd.

Advies over design spiegels

Voor advies over design spiegels kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!