Design Vloerkleden

Woonaccessoires bepalen de sfeer van een interieur en zetten de puntjes op de i. Zo zijn design vloerkleden perfect om kleur en warmte te geven aan een ruimte. Een vloerkleed is vanzelfsprekend lekker warm en comfortabel aan je voeten, maar maakt een ruimte ook levendiger, wat eveneens voor warmte zorgt! Veel van onze vloerkleden worden met de hand vervaardigd waardoor het mogelijk is om een uniek design vloerkleed samenstellen dat volledig bij jou en je interieur past. Voor meer informatie over de verschillende luxe materialen, vormen, maten en kleuren van vloerkleden kun je terecht op onze adviespagina over design vloerkleden. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkels in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Daar zijn veel vloerkleden en stalen te bewonderen en staan onze interieurspecialisten voor je klaar om je te adviseren. Zij kijken graag met je mee bij het uitkiezen en samenstellen van jouw perfecte vloerkleed.

264 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

264 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design vloerkleden van natuurlijke materialen

De vloerkleden van merken als Perletta en Frankly Amsterdam worden met de hand getuft en geweven met natuurlijke materialen. Zo zijn veel vloerkleden vervaardigd uit wol, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Wol is van nature vuil afstotend en moeilijk ontvlambaar: wel zo handig als je jouw design vloerkleed voor de openhaard wil plaatsen. Daarnaast is Wol is ook prachtig te combineren met andere materialen. In het Moritz Vloerkleed combineert Perletta wol bijvoorbeeld met garen van eucalyptus. Hierdoor krijgt het vloerkleed een prachtige, luxueuze glans die je elke keer weer verrast wanneer er licht op schijnt.

Design Vloerkleden bij MisterDesign

Bij MisterDesign hebben we zowel in onze designwinkels in ‘s-Hertogenbosch als online een ruim assortiment aan prachtige woonaccessoires, waaronder een collectie karakteristieke design vloerkleden en karpetten. Zo is het Wave Vloerkleed van Verpan een ware designklassieker. De zeven op elkaar afgestemde kleuren en organische vormen doen denken aan de jaren ’70, maar passen ook helemaal in het interieur van nu. Ben je op zoek naar een mooi kleed dat ook aan de muur kan worden opgehangen? Neem dan eens een kijkje bij onze wandvloerkleden!

Ferm Living Vloerkleden Collectie

Ook Ferm Living heeft een uitgebreide collectie design vloerkleden. Deze worden vervaardigd uit bijzondere en duurzame materialen als wol, jute óf, zoals het Way Vloerkleed, van plastic flessen! In dit design zijn gerecycled plastic en polyester met elkaar verweven waardoor het kleed zowel binnen als buiten te gebruiken is. Het assortiment Ferm Living Vloerkleden bevat kleden met verschillende speelse vormen en prints voor in elke kamer. Zo is het Fruiticana Vloerkleed een vrolijke, speelse toevoeging in de kinderkamer terwijl het Forma Wool Vloerkleed juist voor rust en warmte zorgt in de woon- of slaapkamer.

Eigen bezorgdienst

De design vloerkleden uit het assortiment van MisterDesign worden met veel zorg en passie gemaakt. Daarom vinden we het belangrijk dat deze met de grootst mogelijke zorg worden geleverd. Onze eigen bezorgdienst bezorgt daarom kosteloos een grote selectie van de prachtige vloerkleden bij je thuis. Uiteraard wordt het verpakkingsmateriaal teruggenomen waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe aanwinst.