String Works Screen

By Anna von Schewen & Björn Dahlström

Omschrijving

Het StringString Works Screen is ontworpen door Anna von Schewen en Björn Dahlström. Het String Works Screen is een semi-transparante scheidingswand, die gemonteerd kan worden aan het bureau uit deze serie. Het metalen rek kan bovendien gebruikt worden om notities, brieven of foto’s aan te hangen. Als u op zoek bent naar een oplossing die wat meer privacy biedt, kunt u over dit scherm een hoes van vilt plaatsen. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat uw werkplek aan het zicht onttrokken wordt en werkt bovendien geluidsisolerend. Het String Works Screen is gemaakt van metaal, voorzien van een witte poedercoating. Het scherm is 58 centimeter breed en 32 centimeter hoog.

Het String Works Screen van String is onderdeel van de Works serie, een reeks kantoormeubelen die geïnspireerd zijn op de originele String Boekenkast. Deze kast werd door Nisse Strinning in 1949 ontworpen en groeide al snel uit tot een absolute designklassieker. Dat komt doordat de kast een simpele vormgeving heeft, maar bovenal helemaal aan te passen is aan uw persoonlijke voorkeuren. Datzelfde geldt voor de Works Serie, die architect Anna von Schewen en industrieel ontwerper Björn Dahlström in 2014 ontwierpen. Alle meubels in deze serie hebben dezelfde simpele en ingenieuze vormgeving als de originele String kast, maar zijn speciaal ontworpen om te gebruiken voor uw werkplek.

String Works Screen


✓ Opberger en afscheidingswand ineen
✓ Hoes van vilt is los verkrijgbaar
✓ Gemaakt van metaal
✓ Afmeting: b. 58 x d. 32 cm.
✓ Designer: Anna von Schewen en Björn Dahlström

Vragen over het Works Screen van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het String Works Screen.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 7350038271679
Productnr. DWS-12-1
Materiaal Metaal
Designer Anna von Schewen & Björn Dahlström
Garantie 2 jaar
Merk String
Breedte 58 cm.
Hoogte 32 cm.

Works Screen

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 85

Bestel direct mee

Works Screen Vilt

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 75

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit