WOUD Array Buffetkast

By Says Who

Omschrijving

De WOUD Array Buffetkast is een ontwerp van Says Who. Voor Kasper Meldgaard en Nikolaj Duve, de breinen achter de studio, is “Says Who?” zowel een vraag als een statement over het uitdagen van tradities en verwachtingen. En verwachtingen worden zeker uitgedaagd met de Array serie! Deze serie is geïnspireerd op de prachtige houten gevelbekleding die men in de moderne architectuur kan terugvinden. De geometrische vormen in deze kasten zorgen voor een bijzonder visueel effect, waarbij zowel licht als schaduw gevangen worden in de details. Uw oog vangt door de smalle openingen net een glimp op van de verborgen schatten die zich in deze kast schuil houden. Slanke metalen poten tillen de kast moeiteloos van de grond, wat een elegant contrast creëert tussen het massieve kabinet en de smalle metalen constructie die het draagt. De Array serie bevat een tal van prachtkasten voor uw muur, die zeker niet ongemerkt aan uw oog voorbij zullen gaan.

De Array buffetkast is samengesteld uit een combinatie van wit gepigmenteerd of zwart geverfd eikenfineer met een zwart metalen onderstel. Het heeft een hoogte van 97 centimeter en een diepte van 44 centimeter, en u kunt de Array buffetkast bestellen in een breedte van 120 centimeter of 180 centimeter. De variant van 120 centimeter bevat twee legplanken en de variant van 180 centimeter bevat drie planken voor al uw kleine accessoires. Bij de kast wordt een montagesysteem voor aan de muur meegeleverd.

WOUD Array Buffetkast


✓ Geïnspireerd op de architectuur
✓ Twee formaten
✓ Wit gepigmenteerd of zwart geverfd eiken
✓ Materiaal: eikenfineer, metaal
✓ Ook als hoge kast verkijgbaar

Vragen over de Array Buffetkast van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Array Buffetkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Says Who
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 44 cm.
Hoogte 97 cm.
Breedte 120 / 180 cm.

Array Buffetkast

Eiken - 120 x 97 x 44 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.579

Array Buffetkast

Zwart Eiken - 120 x 97 x 44 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.579

Array Buffetkast

Eiken - 180 x 97 x 44 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.999

Array Buffetkast

Zwart Eiken - 180 x 97 x 44 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit