WOUD Array Wandkast

By Says Who

Omschrijving

De WOUD Array Wandkast is een ontwerp van Says Who. Voor Kasper Meldgaard en Nikolaj Duve, de breinen achter de studio, is “Says Who?” zowel een vraag als een statement over het uitdagen van tradities en verwachtingen. En verwachtingen worden zeker uitgedaagd met de Array serie! Deze serie is geïnspireerd op de prachtige houten gevelbekleding die men in de moderne architectuur kan terugvinden. De geometrische vormen in deze kasten zorgen voor een bijzonder visueel effect, waarbij zowel licht als schaduw gevangen worden in de details. Uw oog vangt door de smalle openingen net een glimp op van de verborgen schatten die zich in deze kast schuil houden. De wandkast zweeft boven de grond wat een ruimtelijk en luchtig gevoel geeft. De Array serie bevat een tal van prachtkasten voor uw muur, die zeker niet ongemerkt aan uw oog voorbij zullen gaan.

De Array Wandkast is samengesteld uit een combinatie van wit gepigmenteerd of zwart geverfd eikenfineer. Het heeft een hoogte van 25 centimeter, diepte van 37 centimeter en breedte van 150 centimeter. Bij de kast wordt een montagesysteem voor aan de muur meegeleverd.

WOUD Array Wandkast


✓ Geïnspireerd op de architectuur
✓ Wit gepigmenteerd of zwart geverfd eiken
✓ Materiaal: eikenfineer, metaal

Vragen over de Array Wandkast van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Array Wandkast.

U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Onze eigen montagedienst komt het artikel dan aan de wand bevestigen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Says Who
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 37 cm.
Hoogte 25 cm.
Breedte 150 cm.
Bijlagen Voorwaarden Wandmontage

Array Wandkast

Eiken

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 1.249

Array Wandkast

Zwart Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.249

Bestel direct mee

Wandmontage

Levertijd: 1 week
€ 150
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit