WOUD Baenk Bank

By NUR

Omschrijving

De WOUD Baenk Bank is het multifunctionele design van ontwerpstudio NUR. Of u nu op zoek bent naar een bank of naar een plankje voor het uitstallen van uw favoriete spullen, de Baenk Bank is het allebei. De bank dankt zijn vorm aan de manier waarop vroeger garen om karton werd gewikkeld. Het kartonnetje werd voorzien van een gat om te voorkomen dat het garen in de knoop raakte. Het bovenaanzicht van de Baenk Bank is qua vorm haast identiek alleen de functie is anders. Zo voorziet de stof, wat het garen moet voorstellen, de gebruiker van een comfortabele zitplek. De ronde opening kunt u in dit geval gebruiken voor een plantje of paraplu.

De stof is in het ontwerp zorgvuldig afgestemd op de nerven en de tint van het hout. De bank is om die reden verkrijgbaar in gerookt eiken met de bijpassende stoffering Medley en in wit gepigmenteerd eiken met de bijpassende stof Breeze. Het alom bruikbare design heeft een breedte van 110 centimeter, een hoogte van 45 centimeter en een diepte van 42.5 centimeter.

De Baenk Bank behoort tot de innovatieve collectie van WOUD. WOUD is een relatief jong Scandinavisch designlabel, opgericht in 2014. Het label geeft samen met opkomende designers een nieuwe dimensie aan Noords traditioneel design. Onder deze designers is ook Maja Bøgh Vindbjerg, eigenaresse van NUR. NUR betekent in het Duits ‘simpel’ en staat voor de essentie van het design van Vindbjerg. De ontwerpster heeft veel materialenkennis maar daagt zichzelf telkens graag uit om vanuit nieuwe mogelijkheden minimalistisch design te ontwerpen.

WOUD Baenk Bank


✓ Scandinavisch design
✓ Ruimte voor een plantje of paraplu
✓ Materiaal: gerookt eiken
✓ Luxe Gabriel stoffering
✓ Afmeting: h. 45 x d. 42.5 x l. 110 cm.
✓ Designer: NUR

Vragen over de Baenk Bank van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Baenk Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer NUR
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 42.5 cm.
Breedte 110 cm.
Hoogte 45 cm.
Opties Gestoffeerd

Baenk Bank

Wit gepigmenteerd / Breeze

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 879

Special Price € 791,10

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit