WOUD Barb Spiegel

By Martin Zanolin

Omschrijving

De veelzijdige WOUD Barb Spiegel is een ontwerp van Martin Zanolin waar u niet snel op uitgekeken zult raken. Hij is namelijk te gebruiken als staande spiegel én als wandspiegel. Het cirkelvormige design heeft een frame van massief eikenhout en wordt geleverd met twee hendels. Daarvan kunt u één hendel gebruiken om de spiegel aan de muur te bevestigen en de ander om de spiegel om te toveren tot een staand exemplaar. De hendel die bedoeld is om de spiegel aan de muur te hangen, biedt door zijn vorm tevens ruimte voor bijvoorbeeld een sjaal of andere alledaagse items. Het staande bevestigingsstuk zorgt op zijn beurt voor stabiliteit.

Het simplistische design is verkrijgbaar in Small en Large. Small heeft een diameter van 21 centimeter met een diepte van 5.7 centimeter wanneer u 'm aan de muur bevestigd. Als u kiest om de spiegel staand te gebruiken heeft het design een diepte van 9.7 centimeter. Large heeft een diameter van 26 centimeter en heeft aan de wand ook een diepte 5.7 centimeter. Staand heeft het ontwerp een diepte van 13.6 centimeter. Tip: combineer de twee varianten met elkaar voor een speels effect in uw hal, badkamer of woonkamer!

De Barb Spiegel behoort tot de veelzijdige collectie van WOUD. WOUD is een relatief jong designlabel, afkomstig uit Denemarken. Het Scandinavische merk werd opgericht met het streven om puur en eerlijk design te ontwikkelen. Dit doet WOUD niet alleen, maar in samenwerking met een zorgvuldige selectie van opkomende en talentvolle designers. De Barb Spiegel is het ontwerp van de talentvolle Martin Zanolin. De Australische designer studeerde af in kunst en architectuur en laat zich graag inspireren door minimalisme. Kenmerkend voor zijn werk is de focus op materiaal, functionaliteit en duurzaamheid.

WOUD Barb Spiegel


✓ Aan uw wand of op uw dressoir!
✓ Scandinavisch design
✓ Materiaal: Massief eikenhout
✓ Afmeting: Ø21 / Ø26 cm.
✓ Designer: Martin Zanolin

Vragen over de Barb Spiegel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Barb Spiegel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Martin Zanolin
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 5.7/ 5.7 cm. - 9.7/13.2 cm.
Diameter Ø21 / Ø26 cm.

Barb Spiegel

Large

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 119

Special Price € 107,10

Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit