WOUD Loop Dienblad op=op

By Julie Tolvanen

Omschrijving

Het WOUD Loop Dienblad is een ontwerp van Julie Tolvanen. Deze subtiele en moderne tray bestaat volledig uit ronde vormen: het cirkelvormig bord bevat een boogvormig draad handvat, waarmee het dienblad gemakkelijk naar en van de tafel kan worden geplaatst. Wanneer u het dienblad niet meer nodig heeft kunt u het handvat inklappen en het dienblad opbergen in smalle ruimtes, of zelfs aan de muur hangen! De tray serveert niet alleen drankjes, maar kan ook worden gebruikt als elegant tapas bord of als serveerplank met lekkere broodjes en kazen op de zondagmorgen.

Dit multifunctionele ontwerp is verkrijgbaar in een klein formaat dienblad met een diameter van 21,5 centimeter en een hoogte van 15 centimeter. Het bord is vervaardigd uit onbehandeld massief eikenhout wat door regelmatig gebruik na verloop van tijd van kleur kan veranderen en heeft een zwart- of witkleurig metalen draad handvat. Het handvat kan worden losgemaakt wanneer u het bord afneemt met een lichtvochtige doek.

WOUD Loop Dienblad


✓ Subtiel & modern design
✓ Zwart & wit draad handvat
✓ Massief eikenhout, metaal
✓ Handig om hapjes te serveren

Vragen over het Loop Dienblad van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het WOUD Loop Dienblad.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Julie Tolvanen
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Hoogte S: 15 / L: 22 cm.
Diameter S: 21,5 / L: 32,5 cm.
Opties Inklapbaar
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit