WOUD Mirror Box

By Laura Bilde

Omschrijving

De WOUD Mirror Box is een ontwerp van Laura Bilde. Deze opkomende Deense designer weet net even dat beetje extra aan een design te geven, dat het interessant en leuk maakt om ermee te interacteren. De Mirror Box is hier een uitstekend voorbeeld van. Aan het zwart gepoedercoate metalen frame hangen namelijk vier geperforeerde metalen bakjes, die over de rail verplaatst kunnen worden. Tevens bevindt zich op het frame een zwart marmeren plaatje. Plaats uw make-up, sleutels en andere benodigdheden in de bakjes, zodat u ze altijd bij de hand heeft. Zelfs voor een klein plantje is ruimte. De ronde spiegel gemaakt van veiligheidsglas heeft een diameter van 50 centimeter en is 0.4 centimeter diep. Naar keuze kunt u deze aan de linker- of rechterkant van het metalen frame plaatsen. In zijn geheel is de Mirror Box 75 centimeter breed, 55 centimeter hoog en 12 centimeter diep.

De Mirror Box behoort tot de prachtige collectie van WOUD. Sinds de start in 2014 proberen Mia en Torben Koed – oprichters van WOUD - tijdloos design te creëren dat gevoelens teweeg brengt en mensen inspireert. Dit doen zij in samenwerking met bekende en nieuwe designers van over de hele wereld, die allen werken met het Scandinavische erfgoed in het achterhoofd. Ieder product heeft een doel en functie en wordt met de grootste zorg geselecteerd en geproduceerd. Een collectie om verliefd op te worden!

WOUD Mirror Box


✓ Spiegel met metalen opbergbakjes
✓ Zwart marmeren plaatje
✓ Materiaal: veiligheidsglas, metaal
✓ Afmeting: b. 75 x h. 55 x d. 12 cm.
✓ Design: Laura Bilde

Vragen over de Mirror Box van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Mirror Box.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
EAN Code 5712800004472
Productnr. 140150
Materiaal Metaal
Designer Laura Bilde
Merk WOUD
Diepte / Lengte 12 cm.
Hoogte 55 cm.
Breedte 75 cm.

Mirror Box

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 299

Special Price € 284,60

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit