WOUD Mono Barkruk

By Kasper Nyman

Omschrijving

De WOUD Mono Barkruk is een ontwerp van Kasper Nyman. Bij het ontwerpen van de barkruk raakte Kasper Nyman geïnspireerd door de mogelijkheid om hout, net als een vel papier, te vouwen. De Barkruk heeft daarom een indrukwekkende gebogen zitting. De rechte poten vormen daarbij een mooi contrast met deze ronde zitting. De opening aan de achterzijde van het ontwerp is enerzijds een mooi detail, maar anderzijds ook nog eens erg functioneel. Door middel van deze opening kunt u de barkruk namelijk gemakkelijk naar voren en achteren schuiven.

Het gebruik van grada hout maakte het mogelijk om een unieke ronde zitting te creëren. Grada hout is een multiplex dat in de gewenste vorm gebogen kan worden door verhitting en druk. Het multiplex heeft een afwerking van eiken of essenfineer en de poten van het ontwerp zijn vervaardigd uit massief hout. De barkruk is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: naturel gezeept eikenhout en zwart gelakt essenhout. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. De kleinste uitvoering heeft een hoogte van 77.6 centimeter, een breedte van 42.2 centimeter, een diepte van 42.8 centimeter met een zithoogte van 65 centimeter. De grote variant heeft een hoogte van 87.6 centimeter, een breedte van 43.7 centimeter, een diepte van 44.7 centimeter met een zithoogte van 75 centimeter.

De Mono Barkruk behoort tot de prachtige collectie van WOUD. Het Scandinavische designlabel is in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. De producten binnen de collectie zijn tijdloos en hebben een uitgesproken karakter. De designs zijn innovatief, maar zijn altijd trouw aan de kwaliteit en eenvoud van Scandinavisch design. Kasper Nyman is een opkomende designer die al meerdere designs voor WOUD heeft ontworpen. Identiteit, functionaliteit en kwaliteit zijn waarden die Kaspar Nyman hoog in het vaandel heeft staan en die terugkomen in zijn ontwerpen.

WOUD Mono Barkruk


✓ Scandinavisch design
✓ Gebogen zitting
✓ Naturel gezeept of zwart gelakt
✓ Zitting: Grada hout met eiken of essen
✓ Zithoogte: 65 / 75 cm.
✓ Designer: Kasper Nyman

Vragen over de Mono Barkruk van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Mono Barkruk.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kasper Nyman
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 42.8 / 44.7 cm.
Breedte 42.2 / 43.7 cm.
Hoogte 77.6 / 87.6 cm.
Zithoogte 65 / 75 cm.

Mono Barkruk

Naturel Gezeept Eiken 75

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 669

Mono Barkruk

Naturel Gezeept Eiken 65

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 669

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit